Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Már meg is történt, sajna kb. 4 liter benzint elmostam
De a végeredmény a fontos....
Szia.
A matricázást nézd az minden évjáratban más és más. Üdv
Szia ZSÉ!

Kupplung oldali deklid van?
Üdv!

Kupplung dekli kellene nekem, tudsz segiteni?
Andrev,leszereled a tank körüli idomokat,alul kiveszed 8-as kulcssal a benzincsapot, aztán a tankot 2 csavarral,aztán a tanksapka alatt azt a fehér műanyag kis csőszerű betétet kézzel kihúzod,hogy majd felfordítva gyorsan kifollyon a benzin a franciasalátával,és egyéb üledékekkel!Ezt 2-3-szor ismétled, és kész.Kompresszoprral kifújod a csőszűrőkből a piszkot.Ezek után érdemes a karburátor alján (bal oldal) az úszóházat is leengedni a kis réz csillagcsav. fejű csavarral.
Helló mindenkinek!
Az lenne hozzátok a kérdésem, hogy évjáratra hogyan lehet beazonosítani egy LTZ400-ast?
Alváz szám alapján tudom, hogy belehet de arra vagyok kíváncsi, hogy mondjuk a 2006-os és 2007es-nek vannak e évjáratra utaló jelei vagy ugyan olyanok? (váz színe stb...)
üdv
Szia. Nem a csőszürők a problémám, hanem amik körülötte vannak.
Le kell műtsem a tankot :-(
Első fényszóród van ltz 400 ra,és ha igen mennyibe kerűl?
köszi
Tudna valaki segíteni ,hogy az futóművet hogyan tudnám profiúl beállítani.!

Előre is köszönöm
remélem a mostani télen lesz idő arra hogy vastagra hízzon a jég, és megbírjon minket. már nagyon hiányzik a pörgés-forgás.
tavaly télen gyenguska volt a jég, az első próbálkozásnál beszakadtam elég konkrétan...nem volt egyszerű kiszabadítani (arról nincs képem)
Szia ! Én keresek tolólapot az LTZ 400 Quadomra ,hogyan lehetne ezt legegyszerűbben kivitelezni.Tudnál képeket kűldeni?siposautohaz@gmail.com.Köszi csáó
Kitűnő állapotban lévő LTZ, kiváló csendes motorral, értékes extrákkal, ( kilépő, alu sport kormány, gyári alu nyomtávszélesítő elől-hátul, telóharisnyák, gyári egykerekező, hibátlan ITP felnik elől, Yoshimura dob, kellemes mély hanggal) eladó.
Ár:880 000Ft Tel:06 30/8595-282
Andrev ! Kimentem a garázsba, belenéztem a 2007-es paripa tankjába,ott is megvan a két kis fehér csőszűrő,csak Szilveszter előzetes körítés hiányzik még belőle,ami pótolható a 6 nap alatt.

Boldok Karácsonyt,és Újévet kívánok minden Quados és motorostársamnak!....istván Debrecenből.
Két elhasznált csöves alkoholszonda úszik a pálinkás-benzines,
majonézes ,kockára vágott feta sajtos,konfettivel díszített hányásban.
(Egyedül hagytad a motort az ittas haverokkal 2 percre a garázsban?)
Szerintetek ez mi a franc lehet a tankomban? Ma vettem észre
Ltz 400 kipufogok eladok.
Szia.13 ezer a sima.15 ezer a feliratos.
Szia ZSÉ!
A kerekezővasnak mi az ára(új?)?
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy ltz 400-am egyszer csak megadta magát!
A történet úgy kezdődött hogy mentem vele sáros terepen és volt egy hosszabb egyenes szakasz ki akartam huzatni és akkor durrant egyet...se kép se hang..mintha az aksi lemerült volna...gondoltuk lehet szétcsuszott vmi Behúzzuk!...Amint ráengedtem a kuplungot lefulladt ezt 2X eljátszotta...jó..rátekertem az alpjáratot..ment igaz magas volt a fordulat...kb 10 perc és elkezte bukni a hűtővizet a túlfolyón...teljesen tanácstalan vagyok..mi lehet a baja?(gyújtásra gyanakodtak akik ott voltak)
Rendszámos, műszakis quadot keresek!
Miért nem tesz be senki képet a vasról?
Nesze nektek
Sziasztok új vagyok itt .Lenne 1 kérdésem suzuki ltz 400 on lehet hogy gyárilag nem a kormányon vannak a visszajelzők meg a gyujtás kapcsoló?2004 es asszem válaszokat előre is köszi.
Helló!
Suzuki Rm 250 2004 motorom ajánlom beszámítási alapnak egy Ltz 400-as quadba!
A motorom hibátlan kívül belül, teljes felújításon esett át!
Ha valaki tud egy LTZ-t amibe beszámolnák akkor várom válaszát!
üdv. a quad-os világnak!
LTZ 400 :06 30 231 79 20
LTZ 400 alkatrészek eladok.