Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kilepőbe amit tegnap beszeltunk megtudtad nezni hogy van-e halod bele? Koszi...
Szia! 60000ft Hibátlan!
Szia!
10 tankonként kell olajat cserélni az LTZ-ben! Olajat pedig Motul 5100 10W40-t. vegyél! Nálam 3.000 Ft/l, olajszűrő 1.000 Ft/db.
Érd: 20/391-5561
Helló mindenkinek!
Friss LTZ400 tulajdonosaként az után érdeklődnék hogy ki milyen időközönként végzi az oljcserét és milyen olajat használ?
Üdv
nem jó jellemre vall,ha kamu evjarat alapján hirdeti.. és rákér annyi pénzt,mint ha hibátlan lenne..
ez pont elég ahhoz,h ne akarjak ilyentől semmit venni..

nezelodok tovabb,aztan majd lesz valami..

esetleg valakinek nincs eladó ltzje,amit véletlenül egy 250es crre cserélne? :)
Kérd el az alvázszámát,hozzáértő ember megmondja belőle az évjáratát,jótanács.Nekem az előző tulaj nem adta meg,mert azt mondta nem ér rá ilyen hülyeségekkel foglalkozni,ha nekem messze van nézzek közelebb quadot/mondta a volt tulaj/,nem tudom most kinél van.Nem akartam 800km. oda-vissza menni csak,hogy megállapítsam az évjáratát.
igen,asszem ez nem az ev uzlete..
Szia.Van kipufogó ha érdekel.
Nagyon zsír.
Szia.Párba van komplett 15 ezer.
Csak óvatosan azzal a quaddal....... törött az ez első lámpája(40000ft bontva), házilag csinált kipufogó dobja van (gyári dob bontva:8-10000ft), kotyog a kormányrúd, stb.....
Nem leszólni akarom csak átgondolandó az üzlet!
üdv
Szia quados.jozef !
mennyiert adnad errol a motorrol a teljes fekete idomszetett?
koszonom a segitseget,meg jo,h megkerdeztelek titeket!
egy cr250et adnek erte 99' ,de igy mar átgondolandó a 100e amit
ker meg melle az ember..
bódis sport kipufogó
LTZ re Eladó!06303019850.
de több darab ugyanilyen? van? több darab kellene
Ók! Őrülők neki!
Megvan még! 7000ft
ezt akartam linkelni
Friss olajjal es olajszürövel!Jo lett az olajszint igazad volt túlöntöttem 2,5 liter volt benne de teljesen tiszta volt!:):)Jo a ket hatsó gumi is!
Ebből a fajtából lenne szükségem több darabra fehér vagy fekete színben!
1db van belőle?
Kiráj!
Köszi Szépen a választ! Nincs gyári pufogóm vagyis van de az felejtős.. :) kivan belezve stb.. !
Gondolkodok a kipun. !
Ezekből tuc választani!
Sziasztok egy kis video a mai motorozásrol:
http://youtu.be/tzU5BhZl3BA
Hólnap megnézem!