Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Jozef! A kepen lattam hogy a polc tetejen vannak elso gumik,azok uj maxxis razr gumik vagy csak a mintazata olyan? Az erositett hatsofelninek,amin az itp gumi van megtudod merni a lyukosztasat,mert erdekelne hogy jo-e a yamahamra? Koszonom!
Holnap délután rádcsörgök.! már most késő van.! Köszi a gyorst választ .! holnap délután jelentkezem.! ;) :)
Szia,
a KFX kabátját nem tudom adni, mert rendszámos. De bármi mást tudok adni, és be is számolok alkatrészeket, ha van valamid, vagy megveszem! Hívj: 20/391-5561
Szia Józsi! VEVŐ LENNÉK A KAWA IDOMJÁRA! Mennyibe fájna?
nagyon érdekel ha mondasz 1 jó árat.! :) érdekelne pár cucc is még! esetleg lehet olyan H beszámitattok ezt azt? :)
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Szia! A kfx-400 zold idomról nem eladó a fekete lámpa maszk?
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Szia,
jó az elgondolásod. Vedd ki a kormányrudat, utána üsd ki a vázból a bakelit perselyt, és vidd el egy jó esztergályoshoz a persely és a rudat is. Ha bármiben fent akadsz, hívj: 20/391-5561
Helló!
Ismét segítségre lenne szükségem!
Azt vettem észre az újdonsült LTZ400-amon, kicsit kotyog a kormányrúd alsó része a csavar felett...gondolom ott valami persely lehet ami kikopott....
Az lenne a kérdés hogy jó e a megállapításom és ha jó akkor hol lehet beszerezni azt a perselyt, vagy esetleg esztergáltassak bele...-ehhez tudni kellene a pontos méretét és az anyagát a perselynek......ebben kérem a segítségeteket!
üdv
Szia.Van van pár db hívj ha még aktuális:06 30 231 79 20
Józsi! irdd le az email cimed, folyton visszajon a levél....

tot.gergely@hotmail.com
Szia,
ezt egyben nem tudod megvenni, már bontódik!
Szia,
15.000 Ft/garn. az alu is és a gyári is! Postázom is!
Érd: 20/391-5561
Szia,
van több darab blokkom is! Hívj, ha érdekel: 20/391-5561
hello! blokkra lenne szükségem, hengerfej nélkül ha esetleg van valakinek. Egyenlőre csak érdeklődés szintjén, mennyibe lenne?
Helo Jozef!

Nekem ilyen vagy műanyag kilépőgátló hátsó része kellene. Van Neked ilyen? Ár?

Köszönöm,
Gyula
mondhattad volna ezt nekem én 570költöttem el...
Hello Jozsi
Erröl a fekete mocirol mit lehet tudni?és mi az ára egyben?
8-as hátsógumim van 30db, nagyon jók is vannak, 4utcai maxxis újszerű stb...

cserélnék lökhárítóra, nyomós gázkarra.
Mejik felnire góndólsz?
Felnik 20000ft/db Gumik 8000 től 15000ig Érd 20-391-5561
Szia. Felni megvan még?
szia jozef!
ltz 400 hátsó sárgumi kellene felnivel párban. ár, és kép. köszi!
Igen megnéztem! Nemtudók adni!