Szia Jozef! A kepen lattam hogy a polc tetejen vannak elso gumik,azok uj maxxis razr gumik vagy csak a mintazata olyan? Az erositett hatsofelninek,amin az itp gumi van megtudod merni a lyukosztasat,mert erdekelne hogy jo-e a yamahamra? Koszonom!
Szia,
a KFX kabátját nem tudom adni, mert rendszámos. De bármi mást tudok adni, és be is számolok alkatrészeket, ha van valamid, vagy megveszem! Hívj: 20/391-5561
Szia Józsi! VEVŐ LENNÉK A KAWA IDOMJÁRA! Mennyibe fájna?
nagyon érdekel ha mondasz 1 jó árat.! :) érdekelne pár cucc is még! esetleg lehet olyan H beszámitattok ezt azt? :)
Szia,
jó az elgondolásod. Vedd ki a kormányrudat, utána üsd ki a vázból a bakelit perselyt, és vidd el egy jó esztergályoshoz a persely és a rudat is. Ha bármiben fent akadsz, hívj: 20/391-5561
Helló!
Ismét segítségre lenne szükségem!
Azt vettem észre az újdonsült LTZ400-amon, kicsit kotyog a kormányrúd alsó része a csavar felett...gondolom ott valami persely lehet ami kikopott....
Az lenne a kérdés hogy jó e a megállapításom és ha jó akkor hol lehet beszerezni azt a perselyt, vagy esetleg esztergáltassak bele...-ehhez tudni kellene a pontos méretét és az anyagát a perselynek......ebben kérem a segítségeteket!
üdv
a KFX kabátját nem tudom adni, mert rendszámos. De bármi mást tudok adni, és be is számolok alkatrészeket, ha van valamid, vagy megveszem! Hívj: 20/391-5561
nagyon érdekel ha mondasz 1 jó árat.! :) érdekelne pár cucc is még! esetleg lehet olyan H beszámitattok ezt azt? :)
jó az elgondolásod. Vedd ki a kormányrudat, utána üsd ki a vázból a bakelit perselyt, és vidd el egy jó esztergályoshoz a persely és a rudat is. Ha bármiben fent akadsz, hívj: 20/391-5561
Ismét segítségre lenne szükségem!
Azt vettem észre az újdonsült LTZ400-amon, kicsit kotyog a kormányrúd alsó része a csavar felett...gondolom ott valami persely lehet ami kikopott....
Az lenne a kérdés hogy jó e a megállapításom és ha jó akkor hol lehet beszerezni azt a perselyt, vagy esetleg esztergáltassak bele...-ehhez tudni kellene a pontos méretét és az anyagát a perselynek......ebben kérem a segítségeteket!
üdv
tot.gergely@hotmail.com
ezt egyben nem tudod megvenni, már bontódik!
15.000 Ft/garn. az alu is és a gyári is! Postázom is!
Érd: 20/391-5561
van több darab blokkom is! Hívj, ha érdekel: 20/391-5561
Nekem ilyen vagy műanyag kilépőgátló hátsó része kellene. Van Neked ilyen? Ár?
Köszönöm,
Gyula
Erröl a fekete mocirol mit lehet tudni?és mi az ára egyben?
cserélnék lökhárítóra, nyomós gázkarra.
ltz 400 hátsó sárgumi kellene felnivel párban. ár, és kép. köszi!