Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ja... rákattantam teljesen erre a 2G-re
mivan anya.....te is bezsongtál?
Hát nem tudom aptya...azé olyan marha nagyon sose köllött erölködnöm kapaszkodást illetőleg bármennyire téptem neki...szerint jó lesz ha elkezded a kondizást vaze....
De nem kizárolag a markolat szorításából áll a mocin maradás mert nagyrészt a lábaddal tartod magad a mocin...
Jaja az bizony Milkáé!
lassan kinevezünk Dr Zoo-nak
akkor elég jól behatároltam,szemmel!
és veztnék pillantást hogy hogy mennek fel a piros csikok a megadott G re--------
végeztem mindjárt is számitásokat ....és ha azt nézem motorozásod alatt mind végig simán kapod a 0.6 ot tehát ezt több órán keresztül a laza 65kg folyamatos 60% pluszt 39kg kell kapszkodni a súlyomnak,de ez igy van mindenkivel,arányokban föleg ha húzod neki,,,akárhogy is nézzük igénybe vagyunk véve
ezt sasoljátok
a sok busa közé beszorult 1 xx ,csak nem milkáé
sült....
Mit töltöget itt maga?
ez meg lemaradt
urbán

ajjjjajjjjj
busázzak vagy megegyem még ezt a maradék sültkrumplt de ha megeszem akkor kövérebb leszek aztán vehetek egy uj busát ami elbir
hmm csöle

csöle töltve
ez már egy kézenfogható válasz....
tesztelek...
Hát 1G gyorsulas 9,81m/s2-nak felel meg... Itt egy mhivatalos mérés de itt is a max 1,3 volt...
ahaaaaaaaa... értem
látom van itt fizika,kémia,.................
hali
nem tudományos szémitás,de baromira kiváncsi lennék mekkorra gyorsulást,fékezö eröt kapunk motorjainkon,és ahogy néztem az idöket,megtett út gyorsulás,fékezés,és nézetm mindig forma 1 es,autókon ahhoz képest laza felét mi járgányaink is tuják gyorsulás fékezés,és ott vannak 3-4 G bemutatkozások,ha csak a fele akkor mi is kapunk mocinktól,föleg hayabusától itt meg jegyezném!
1G biztos de meg merem kockáztatni akár a 2 G is haa nem is mind végig de pár másodpercig,akár hogy is 200 ra 7.5 mp elég komoly tempó és igénybevétel a szervezetünknek,csak idövel észre sem veszed,hozzá edzödsz
Hi Zoo...

Este olvastam a fórumot (csak elvétve, mert az Uram bitorolta a netet), hogy jött ki nekd a 2G? Csak kérdezem.. miért pont 2G
eléggé váltózó lettt a kedvem iylen is meg iylen is meg iylen is ,de várható volt,nekem pedig iygekezni kell hogy minél hamarabb a nyergében legyek....
halika... én is itten vagyok ám....