Arra hogy kit szeretsz(melyik nemet) az egyedül rád tartozik!
De Leo jo bör!Az bizonyos!Ezt még más hölgyekis észrevételezték!Na most hizott a picilány vagy husz kilot!
Az egy olyan szigoruan örzött iromány,amibe mindenki bekerül4Férfiak 10 rossz pontol indittanak.A hölgyek 0-rol(mégiscsak gyengébbik nem).No oszt mikor ugy érzem,gondolom,hogy sérelem ér,akkor elöveszem és jol bevések a NAGYKÖNYVBE,néhány álltalam jogosnak vélt pontocskát.Ugyis mondhatnánk,hogy a hasamra ütök,de ez olyan mintha politikus mondaná.
nem voltam, vagyok, és szerintem már nem is leszek rendőr
Amúgy pedig egyéni vállalkozóként Független Pénzügyi Tanácsadással foglalkozom egy broker cégnél.
Na ez így jó csunyán jangzik
Ugyhogy váltsunk témát!Mondjuk most kezdjük szapulni Csölét!Ö birja a kiképzést!
De Leo jo bör!Az bizonyos!Ezt még más hölgyekis észrevételezték!Na most hizott a picilány vagy husz kilot!
Abban hogy a fiúkat szeretem, vagy hogy Leo jó bőr?
De mondjuk vennék egy kompot,és egésznap csak kompolnék!
MAN-nal!
mit csinálnátok a sok pízzel?
Ne feszitsd tovább a hurt!Szerintem ezt Csöle mester már lazártnak tekinti!
Az egy olyan szigoruan örzött iromány,amibe mindenki bekerül4Férfiak 10 rossz pontol indittanak.A hölgyek 0-rol(mégiscsak gyengébbik nem).No oszt mikor ugy érzem,gondolom,hogy sérelem ér,akkor elöveszem és jol bevések a NAGYKÖNYVBE,néhány álltalam jogosnak vélt pontocskát.Ugyis mondhatnánk,hogy a hasamra ütök,de ez olyan mintha politikus mondaná.
Én megelégszem ha csak nagyon gazdag leszek a segítségeddel!
Tudom mit jelent!Már csak azt kéne megsugnod,hogy én hogylehetnék gazdag!Nem sürgös,mondjuk egy honapon belül!És hogy mennyire?Mocskosul gazdag!
Amúgy pedig egyéni vállalkozóként Független Pénzügyi Tanácsadással foglalkozom egy broker cégnél.
Na ez így jó csunyán jangzik
Anno pár éve,Berénybe lehuzott egy rendör hölgy,ugy rendesen!Pedig olyan szépeket mondtam neki!És hasonlitassz rá!