Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tán haverok vagytok?
Ugylátom Leonak most volt elég!

Ugyhogy váltsunk témát!Mondjuk most kezdjük szapulni Csölét!Ö birja a kiképzést!
nem tettél jelet az első mondat végén
Kostevc Péter féle buli mi?
Arra hogy kit szeretsz(melyik nemet) az egyedül rád tartozik!
De Leo jo bör!Az bizonyos!Ezt még más hölgyekis észrevételezték!Na most hizott a picilány vagy husz kilot!
Velemis!
Szia!
Abban hogy a fiúkat szeretem, vagy hogy Leo jó bőr?
Na ezzel a kérdéssel,már talán megbirkoznék!
De mondjuk vennék egy kompot,és egésznap csak kompolnék!
Hát először is veszek 1 XX-et a biztonság kédvéért! Ez a legfontosabb! Aztán kifizetem a hiteleket! aztán a többivel is kezdek valamit!
Nem motorral voltam!

MAN-nal!
Mért akar mindenki gazdag lenni?
mit csinálnátok a sok pízzel?
Te Zooo!
Ne feszitsd tovább a hurt!Szerintem ezt Csöle mester már lazártnak tekinti!
Baba egyforma az izlésünk!
Kapoloklista!

Az egy olyan szigoruan örzött iromány,amibe mindenki bekerül4Férfiak 10 rossz pontol indittanak.A hölgyek 0-rol(mégiscsak gyengébbik nem).No oszt mikor ugy érzem,gondolom,hogy sérelem ér,akkor elöveszem és jol bevések a NAGYKÖNYVBE,néhány álltalam jogosnak vélt pontocskát.Ugyis mondhatnánk,hogy a hasamra ütök,de ez olyan mintha politikus mondaná.
Jó pénzért bármit......... vagyis jó tanácsot bármikor
látod nem azt mondtam mit tekersz ki és hol,hanem hogy hogyan kopott és miért a guma....
Baba!
Én megelégszem ha csak nagyon gazdag leszek a segítségeddel!
Nem hangzik csunyán!

Tudom mit jelent!Már csak azt kéne megsugnod,hogy én hogylehetnék gazdag!Nem sürgös,mondjuk egy honapon belül!És hogy mennyire?Mocskosul gazdag!
Ha rendőr lennék, motorost biztos nem húznák le. Inkább elkérném a mociját egy körre.
nem voltam, vagyok, és szerintem már nem is leszek rendőr
Amúgy pedig egyéni vállalkozóként Független Pénzügyi Tanácsadással foglalkozom egy broker cégnél.
Na ez így jó csunyán jangzik
Ha elviszel a bálba,táncközben megsugom!
Arra gondoltam,hogy rendör vagy,voltál!

Anno pár éve,Berénybe lehuzott egy rendör hölgy,ugy rendesen!Pedig olyan szépeket mondtam neki!És hasonlitassz rá!
oke, tudom, hogy szoke nem vagyok, csak voros, de az arnyalatilag kozelall egymashoz...szoval mi is az a "kapoloklista"?