Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég sok ellentmondás van az irásodban!
Az meghogy kimegy elöl,nemszámit!Majd megkerülik a gyorsabbak!Ráadásul,én kevés ember után mennék "vakon" ha kiszámithato,ha nem!Ezek emberek között van Menya barátomis!Nagyon egy stiluson motorozunk,és már a mozdualataibol tudom(selytem) elörre,mi leesz egy adott szituáciora a reagálása!Ez többet jelent nálam,mint a higgyatság!Higgyattanis lehet nagyot borulni!
ezeket most láttam meg de már válaszoltam mindkettö mondatára,,milkáéra is...
mert tegnap beszélgettem mr el,,,de pont ide vág a hozzáfüzésem
És mivel jössz A bocival Az nagy mecs lessz öcsém Csináltatunk neked kupát a milkával,és ha 10 percig látótávolságon belül tudsz maradni meg is kapod
tenyleg az lesz, az enyem sokal konnyebb volt mint hittem...ezerszer nehezebb dolgokat gyakoroltunk a tanarral mint ami a vizsgan volt...ugyhogy no para
respect the kivétel...

jah és áprilisban nyelvizsgázok... vicces lesz
na én se
úgy érzem... 2en vagyunk, életstílust tekintve
szerbusz kisfiam!
hmm... én még olyat nem ettem, de szeretem a pocakom... és újabban elég sokad dolgozok rajta, tehát nem vagyok semmi rossznak elrontóója
en mint altalaban husevo no kozolnem, hogy _nem_ minden no el zoldsegeken es magvakon mint a nyulak
így van nem bírjuk a kecskéket! csak a disznót ,marhát,és a szárnyasokat!persze most kapcsolok ,már ettem kecskét bográcsba főzték ,és úgy emlékszem finom volt
szerintem is,,,épp elég gondja van anélkül hogy itt jól megmondjuk a dolgokat,tudja hogy hol hibázott hidjétek el!
igaza van milkának!

tény én sem mertem hirtelen 300 akkal menni,igaz le is voltam korlátozva 280 ra annyival meg a cbr900rr is vitt.....
tegnap beszéltem Mr el ö "fél"tart hogy ha menék veletek mocizni,pedig nem kell,elmondom miért,ha ti ilyen nagy vadászok,beválalós tipusok vagytok akkor én mennék elöl,mert sokkal kiszámithatóbb vagyok!
meg a másik,sosem versenyzek! kissebb móka belefér,de ha veszéjesnek itélek meg valamit,rögtön elengedem a gázt,nincs födíj! és nem kockáztatok nagy értékekekt! persze azért megfelelö határokon belül oda rakom a mocit 0% majréra,még igy is,hogy volt perec..
nah jóó.. ez a hasonlat kivételesen idevágott, de nem kőő szó szerint érteni.

Jóéjt... és csokolom néni!
Jó éjt nektek reggel folytatjuk!
Jó éjt mindenkinek megyek énis.
hátttt? én nem is tudom de az párolt káposzta te!
na jó éjt mert hulla vagyok! örülök ,hogy itt vagy velünk!
van rá esély
mindenki megy? pedig most jöttem vagy lehet ezért?
Alphának gyors gyógyulást kívánok! ...a többibe most nem mennék bele...
A 24081-es hozzászólásnál még csak a boxmeccsről volt szó! Akkor hogy is van ez? Ja, te ágyból nézed bőr alól, már értem!
Joooooooooooo éjt!
... naja a nőknek is kell valami kaja... mondjuk ők általában csak zöldet esznek. de kérdem magamtól... mi vagyok én, kecske?
pááááááááááááá!
jó éjt mindenkinek!