Elég sok ellentmondás van az irásodban!
Az meghogy kimegy elöl,nemszámit!Majd megkerülik a gyorsabbak!Ráadásul,én kevés ember után mennék "vakon" ha kiszámithato,ha nem!Ezek emberek között van Menya barátomis!Nagyon egy stiluson motorozunk,és már a mozdualataibol tudom(selytem) elörre,mi leesz egy adott szituáciora a reagálása!Ez többet jelent nálam,mint a higgyatság!Higgyattanis lehet nagyot borulni!
tenyleg az lesz, az enyem sokal konnyebb volt mint hittem...ezerszer nehezebb dolgokat gyakoroltunk a tanarral mint ami a vizsgan volt...ugyhogy no para
így van nem bírjuk a kecskéket! csak a disznót ,marhát,és a szárnyasokat!persze most kapcsolok ,már ettem kecskét bográcsba főzték ,és úgy emlékszem finom volt
szerintem is,,,épp elég gondja van anélkül hogy itt jól megmondjuk a dolgokat,tudja hogy hol hibázott hidjétek el!
igaza van milkának!
tény én sem mertem hirtelen 300 akkal menni,igaz le is voltam korlátozva 280 ra annyival meg a cbr900rr is vitt.....
tegnap beszéltem Mr el ö "fél"tart hogy ha menék veletek mocizni,pedig nem kell,elmondom miért,ha ti ilyen nagy vadászok,beválalós tipusok vagytok akkor én mennék elöl,mert sokkal kiszámithatóbb vagyok!
meg a másik,sosem versenyzek! kissebb móka belefér,de ha veszéjesnek itélek meg valamit,rögtön elengedem a gázt,nincs födíj! és nem kockáztatok nagy értékekekt! persze azért megfelelö határokon belül oda rakom a mocit 0% majréra,még igy is,hogy volt perec..
Az meghogy kimegy elöl,nemszámit!Majd megkerülik a gyorsabbak!Ráadásul,én kevés ember után mennék "vakon" ha kiszámithato,ha nem!Ezek emberek között van Menya barátomis!Nagyon egy stiluson motorozunk,és már a mozdualataibol tudom(selytem) elörre,mi leesz egy adott szituáciora a reagálása!Ez többet jelent nálam,mint a higgyatság!Higgyattanis lehet nagyot borulni!