Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép álmokat "kicsi" Csöle
Na aakó elmagyarázom ides. Aszontad, hogy holnap nagy nap lesz mész az új munkahelyedre. Na erre föl adtam a jótanácsot, hogy mire vigyázz az új munkádnál! Na...
Csöle te a jövőbe látsz, hol leszek én már akkor?
Köszönöm barátom!
Még azért mellékelek egy képet a 2030-as Busa találkozónkról Fiveurbanról!
Baba01?
Bement a korházba?
Ismételten a fején találtad a szöget!
PÁPÁ!
Na jó ezt tudom, de hogy jön ide a vonat?
Na! Kedvezs Bárátáim! Elmenek á ágybá. Jóéjt mindenkinek!
Te zoo rájöttem:te tökéletes vagy!semmik vagyunk hozzád képest,se motorozni se fotozni se semmit nem tudunk Nem is értem hogy tudsz így lealacsonyodni hozzánk
Ez jó a sánta meg az orrporc nélküli, KIRÁLY!
Ez egy roppant jooooooo mondat volt!Gondolom nem véletlen!
Énis várom!Ezért szundiztam délután!
a párom is arra készül ,de állítólag ez ismétlés tegnap adták le élőbe
Nem itélkezem Babától tudom én is! Én is csak szurkolni tudok hogy mielőbb felépüljön...
Én sose állitottam,hogy profi fotos vagyok!Nemis érdekel!a lényeg,hogy meglegyen örökitve!
A motorozásrol,meg annyit,ha nem maradsz le mögöttem,akkor megemelem a kalpagom!
értettem! azért itt is inkább a hús fogyott de azért a káposzta mellé nem rossz! de hálistennek túl vagyok rajta,tudod nagy a szent kis olasz család! system mondja mindig
Mindjárt kezdődik a Klitsko box meccs! RTL!
...tudom...én kazánfűtőről beszéltem...mert azokkal a pillantási képességekkel amit magácska birtokol, bármit meg lehet gyújtani...
Joooooooooo de te tulkorosvagy!
Na úgylátom jót tett a személyes találkozás.
Ennek örülök.
Én pl. igen! Az első 1600km-ig nem is mentem 3 kilóval! És asszem Alphaáé is bőven járatós még! És nem csak a motor miatt érdemes a járatást betartani, hanem magad miatt, hogy szokd! Nekem mindig ezt mondták az "öregek.."