Na csáááá mindenki! Különben is megjött Gabyca! Jobb ha húzok! Ezek a pici fekete csajok mindig megtámadnak minket! Fusson ki merre lát fiúk! Jóóóóéjt!
ezt kár volt,igy nem ériiiiiii én sem rakom be mi leszek!
de azért még jót nevetek ha meglátlak superman nak
egyébként meg nem lenne szabad meg sértödnie azon ami a véleméynünk,mert én sem sértödtem meg mikor le egózott,meg felsöbbségi érzéseknek titulált,tudom rengeteg ember ebböl teszi ,,
de nekem ismételm sok tapasztalatom van...
és ez sem oylan visszavágósnak kell felfogni,mert abszolult nem bosszús tipus vagyok ráadásul másokon,az ha van személyre szóló és kész...
No figyelem!
A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca + Fruzsina + Csilla + Tomi
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki (Ha időben vége lesz a szülinapi bulinak késni biztos fogunk ha sikerül mennünk)
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor
28. Orsi + Rudi
........................ááááááááá....
Tudod: Szégyen a futás, de hasznos!
Mármint a mondás szerint!
de azért még jót nevetek ha meglátlak superman nak
egyébként meg nem lenne szabad meg sértödnie azon ami a véleméynünk,mert én sem sértödtem meg mikor le egózott,meg felsöbbségi érzéseknek titulált,tudom rengeteg ember ebböl teszi ,,
de nekem ismételm sok tapasztalatom van...
és ez sem oylan visszavágósnak kell felfogni,mert abszolult nem bosszús tipus vagyok ráadásul másokon,az ha van személyre szóló és kész...
usa
Jol feldobtuk ma a forumot!
Bezzeg Csölének ezse joooooooooo!
Lehet neked jot tenni?
Én szivem lelkem kiteszem,oszt ezt kapom!Utállak!
A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca + Fruzsina + Csilla + Tomi
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki (Ha időben vége lesz a szülinapi bulinak késni biztos fogunk ha sikerül mennünk)
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor
28. Orsi + Rudi