Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyereknevelésban,mondjuk ugy,egyetértek!Bár lehet nevelnék legalább olyan jol,mint mi!Viszont ott a kérdés"mit lát a gyerek".És ebben viszont igazat kell adnom!Hogy magyarázod meg egy 4-6-éves gyereknek(mert az már kérdez),hogy mi a helyzet!
Tovább megyek,a gyermek hogy magyarázza meg az isiben,barátitársaságban,stb.Mert azt mindannyian tudjuk,a gyerekszáj tud a legbántobb lenni!
MEG BÜDÖS BUZIK MIATT!
De röhögés volt én láttam, Milka kapoloklistára vele!
Ez így van Milka! De légyszi már ha valaki folyamatosan keménykedik és véleményt formál és oktat, akkor azt had reagáljuk már le! És én úgy gondolom, hogy semmi bántót és csúnya dolgot nem mondott itt senki! Egyértelmű, hogy ez nem célja itt senkinek, elrontani a hangulatot...HOLMI BÜDÖS CIGÁNYOK MIATT!
Előtted szexeltek a szüleid?
Rendben Milka , de ugye nekünk is lehet véleményünk a világról, és ha példáink vannak, és bizonyítékaink dolgokra, nem kell behódólnunk!
Részemről nincs harag, de nekem nincs szükségem világnézeti tanácsokra, én sem veszem a bátorságot, hogy meggyőzzek közülletek bár kit a nézeteimről!
Mindenki azt gondol a világról amit akar!
Ez nem röhögés hanem bólogatás! szerintem! nem röhögtem hanem bólogattam!
Nem röhög!
Most komoly dolgokrol van szo!Véletlenül!
Na erre akartam rávilágittani!
Gáborom!
Látom most indulatos vagy(mert még nem láttalak igy irni,vagy igy beszélni),ugyhogy fagyasszuk a témát!
Te nekem mindig az én kis"öregapom" maradsz!Történjen bármi!
nézd tapasztalat nincs,és ne is kisérletezzünk gyerekekkel,,hogy majd esetelg jólsülhet el
nem tartom jónak oylan közegben felnevelni egy gyereket ahol iylen dolgokat láthat amiket buzik müvelnek.
tény nem lehet belenevelni,de ha minden nap ezt látja ez neki természetes lesz,,és ezt nem szeretném elérni,mert nem normális dolog,amit müvelnek.
akármit mondasz, NEM úgy lettünk teremtve,hogy buzuljunk,csak azzá lettek páran,és mostmár sokan,mert "ki akarnak próbálni mást is",mennyi nö,kiirja miért lett bisexuális,
és úgy sem hogy gyülöljünk,ez is igaz,de az élet hozza ezeket a döntéseket
csölle is megirta miért utálatosak,pont azokért,ök már bizonyitottak nem 1 x er,nem tudnak megváltozni,csak páran,,de elég szar az arány!
Ebben lehet igazatok van,de tudjátok hogy reagál rá!
Talán hagynikéne!
Nekemis sokminden nemtetszik,de hagyom!Nem ér annyit!Tul jo a társaság,és mivel közületek pár embert a barátomnak mondhatok,nekem az százszor többet ér,holmi "igazama van,vagy nincs" dolognál.
Detto!
nekem is van,nem barát,ismerős.

ne engem fogdosson,és ennyi. részemről.
pont nem érdekel,hogy este otthon mit csinál....
Szerintem 48 évesen 4 gyerekkel akiket normálisan nevelek vagyok akkora rakás szar én is mint Zseby!
És itt nincs könnyű dolga velünk öreg rockerekkel...
Csá Milka! Mi egy szóval sem álltunk bele Zsebybe! Mindig ő csiripel bele és kezdi el ezt a témát!
Sorry!
Gáborom!És barátom!
Ebbe most ne menjünk bele!Csak lehetnétek kicsit megértöbbek!
Figyusz!
És két csaj!Ahhoz mit szolsz?
Ő kezdte!
Gyerekek!
Egy kicsit nemvagyok,és már bántjátok a lányt?!Nemszép dolog!
Egyébként nekemis van egy "meleg"barátom.És semmi rosszat nem mondhatok rola!Söt!Mint barát a legjobb!
És amig velem nem kezd,ez igyis marad!
Ráadásul tudjátok Zseby hogy reagál ezekre a dolgokra,mért huzzátok?
Szerintem nem lehet belenevelni. De mond már el, hogy ha ebben nő fel akkor milyen értékrendje lesz?
Neki ez full normális dolog lesz. Pedig teljesen nem normális dolog. Két férfi kézen fogva és még nyalják falják is egymást...Brrrrr....ne haragudj...
Arrol volt szó hogy betegség, ami orvosilag bizonyított tény csak Zsebybaba nagyon a szívére vette!
Nyugi- nyugi nem történt semmi