Mióta megvette a motort nem csinál mást csak motorozik. Nem tudok a városba úgy közlekedni, hogy ne fussak össze vele. Jó ötletet adtál, én is tudok egy kettőt, de ne írjuk ki mert ha vissza olvassa már nem dől be neki!
Biztos örülne neki!
Hát ha pörgéssel nem tudod izgasd mással! pl enged le neki az első kereket, vagy önts 1 kis olajat a moci alá hogy biztos kicsöpögött belőle!
Biztos izgalomba jön!
Olyan szinten rákattantam a motorozásra hogy ma felhívtam az egyik ügyfelem hogy itt az ideje hogy leteszteljem a motorját amit már beígértem. A gáz az hogy nincs rajta műszaki.
A másik ügyfelemnek meg úgy be van télíesítve hogy nem fér hozzá.
Be is vágtam a durcit.
Pedig vasárnap Alphát fel akartam izgatni egy kis pörgéssel!
Ma fejtágításon voltam és az egyik mondatnál te jutottál eszembe, nem is tudom miért!
"nyutagon a gyererkek milka tehénen nőnek fel, azt sem tudják milyen az igazi"
Az egyedi gravírozás, de akár a faragás is megoldható! Ha kell egy motor alakú fejkövet is tudunk csinálni, de az mondjuk már drágább. A műkő az egy rakás szar. Majd elmodom, hogy hogyan lehet karcsúsítani a dolgon, mivel lehet variálgatni.
Ja azt tudom köszi!Csak arra gondoltam,hogy csak maga a sírkö gránit,a többi műkö akkor mi van?Az nagyon gáz Ja és kéne rá vagy busa jel vagy valami egyedi motoros jellegü dolog is!Okvetetlenül
ha dadog akkor valami hiba van...mert oylant csinálhat hogy érzed el fogy az ereje kicsit!,ugyan is ott 7-9 körül bitangul,megy és ezért mondtam tegnap fistvának hogy nem mind 1 mikor váltod el a gépet akár egyenesben is sokkal jobb 10 elött még elváltani mint kivárni vele...
Amit telefonon beszéltünk? Hát mondtam, hogy viszem a CD-t és ki kell találni mi az elképzelés. És ha az meg van akkor tudom mondani az anyagiakat. De alap költségeket tájékoztatóul mondok majd!
Hát ha pörgéssel nem tudod izgasd mással! pl enged le neki az első kereket, vagy önts 1 kis olajat a moci alá hogy biztos kicsöpögött belőle!
Biztos izgalomba jön!
A másik ügyfelemnek meg úgy be van télíesítve hogy nem fér hozzá.
Be is vágtam a durcit.
Pedig vasárnap Alphát fel akartam izgatni egy kis pörgéssel!
Köszi megvan (még nem hagytam el )
Hát XX-re szeretném rápróbálni de még nem kött össze a dolog.
És Te hogy állsz meggyőzésileg?
Ha gondolod beszélgethetünk majd róla én is mondok 1 ; 2 hasznos infót bár lehet sok ujjat nem!
"nyutagon a gyererkek milka tehénen nőnek fel, azt sem tudják milyen az igazi"
Vegyél 1 jó Hondát azzal nem lesznek problémáid!