jaj jajjjj meg avgyok találva ismét
de igen,az..betegség
én az ellentétes nemek hive vagyok,mert igy lettünk teremtve,és nem úgy hogy könnyebb sex utatjárva,vagy mivel a nök is azt mondják hogy csak a nö tudja hogy mi kell a nönek,ez tény,mindeki saját testét ismeri jobban,de erre lenne való a kommunikáció,és nem az elfutás vagy felandni a dolgokat hogy könynebben boldogsághoz jussanak...
egyébként bebizonyitott tény hogy mivel elsürüsödtünk a bolygón ezért van ez,,meg zavarodnak az meberek, és ez egy reakció hogy ne szaporodjanak tovább,igy csökken a népsürüség a földön...még valamiben segithetek?
rám ne számoljanak hogy mellettük szavazok a házasságukban,sööööt gyreket nekik,pfujjj apa és apa elmegy segre pacsizni jól van szivem
Jó, rendben, nézzük innen... de akkor sorolnék további "betegségeket" és "torzulásokat": IQ-hiány, empátiakészség nemléte, indokolatlan felsőbbrendűség-érzés... stb, stb...
teeeeee ne frditsél enegm a melegség irányába,,elég ha te az vagy,,,
mondtam már hogy nincs tolerancia a "melegek" iránt az egy betegség!-és nem boldogsági állapot
Sacc per kb. nem tudom. A kipufogórendszer kb olyan nehéz, mint egy db. gyári dob, a segédváz meg a hátsó idom is jóval könnyebb, mint az eredeti, lejött még a szekunder levegő rendszer az is kb 1 kiló, az a nagy buta első sárvédő is kuka, én olyan 10 kilót saccolok, de lehet, hogy csak 8 . Azt tudom, hogy nyáron jobban ment, mint egy 1400-as ZZR, ami nagyjából partiban van az új Busmannal. És hol volt még akkor a nagy sűrítésű dugó, meg a tengely?
de igen,az..betegség
én az ellentétes nemek hive vagyok,mert igy lettünk teremtve,és nem úgy hogy könnyebb sex utatjárva,vagy mivel a nök is azt mondják hogy csak a nö tudja hogy mi kell a nönek,ez tény,mindeki saját testét ismeri jobban,de erre lenne való a kommunikáció,és nem az elfutás vagy felandni a dolgokat hogy könynebben boldogsághoz jussanak...
egyébként bebizonyitott tény hogy mivel elsürüsödtünk a bolygón ezért van ez,,meg zavarodnak az meberek, és ez egy reakció hogy ne szaporodjanak tovább,igy csökken a népsürüség a földön...még valamiben segithetek?
rám ne számoljanak hogy mellettük szavazok a házasságukban,sööööt gyreket nekik,pfujjj apa és apa elmegy segre pacsizni jól van szivem