Ja, akartam mondani, Jászberényben van egy hasonmásod. És képzeld ő is motorozik.
Jobbulást!
Hálistennek nekem ilyen komoly balesetem még nem volt. Rögtön pályafutásom elején megborultam a barátnőmmel mert hát vagyány voltam, mert akkor még alig lehetett női motorost látni és egy csapat motoros kanyi tátott szájjal bámult. Akkor megköszöntem a jóistennek hogy vigyázott rám és átmentem szerénybe. Persze ha egyedül vagyok azért tudok őrült lenni.
láttam jóó a kép,,allig látszol úgy be burkoltad magad
lényege erös jobbos kanyar,meváltoztatták az ivet féluton szüken autópálya felhajtó,elcsúszás utas túra cucc kb 420kg-ok voltunk,addig lett döntve muszájból mig leért az oldala is a mocinak és elemeledtek a kerekek,csúszás az autopályára,ekkor már csak én meg a moci,és 100 al egy kocsi elcsapott,az utasom ez után érkezett csúszva ö meguszta... http://www.videoplayer.hu/phot...
itt van pár kép rólam
Hali!
Költözés miatt nem találok fotókat de amiről Alpha dumált /ha már kifecsegte/ az meg van. Fel is tettem.
Most te jössz! Szóval mi történt a lábadal?
egyébként az volt a téma,hogy ennel kicsit durvább kanyarokban 200 on felül is már billegett alatam a busa,nem volt megbizható a rugózás,,és mondta milka hogy neki tökéletes a gyári beállitás,erre beraktam eggyik közlekedésem ,biri irta nem is látott tölem még 200 on feletti száguldozást,ez volna a lényeg...
Szeva Zoooo
Vazeg segits már
nem találom azt a honlapot amin lehet vásárolni minden szart motorhoz.ja ez magyar.ami biztos hogy van az a fokozat kijelző.már jó csomoszor volt feltéve a link
Te Zoo ne akassz már hasba... ebben a vidiben egy deka kanyar nem volt... Legalábbis ami az én olvasatomban a kanyart jelenti...Lehet, hogy nálad ha az út már nem szögegyenes, akkor kanyargós?
Annyira nem hasonlítgatok nem készülök versenyre, az XX-et már próbáltam tetszett, a Busát majd fogom, de ha adsz egy kavat alám szívesen kipróbálom azt is.
Jobbulást!
Hálistennek nekem ilyen komoly balesetem még nem volt. Rögtön pályafutásom elején megborultam a barátnőmmel mert hát vagyány voltam, mert akkor még alig lehetett női motorost látni és egy csapat motoros kanyi tátott szájjal bámult. Akkor megköszöntem a jóistennek hogy vigyázott rám és átmentem szerénybe. Persze ha egyedül vagyok azért tudok őrült lenni.