Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó...

Na megyek elfújok egy melbemaró lájtot...
megint kezditek?
Ne ijesztegess...
Egyetértek! És az ilyen témát jobb személyesen megbeszélni, amikor az ember látja a másik arcát és elkerülhetők a félreértések.
Amikor 15 évesen bekerültem egy bandába, voltunk vagy 30-an az volt a szép benne hogy elfogadtuk a másikat olyannak amilyen és nem akartuk megváltoztatni. Persze hogy ismertük egymás hibáit és gyengéit de kit érdekelt mikor ültünk a motoron és húztuk a gázt. És abban az egyben nem volt hiba és véleménykülönbség.
mindjárt belédszeretek!
Az én alapelveim egyike:

Ugyanannyi energiába telik meglátni a másik emberben a jót mint a rosszat. Akkor mért ne a jót lássuk meg?

Ez így van! És akinek nem inge nem veszi magára! És én úgy gondolom, hogy ez az egész egy roppantul bonyolult és rendkívűl sokrétű kérdéskör! Egy ilyen fórum semmilyen szinten nem alkalmas egy ilyen jellegű kérdés megvitatására még felületes szinten sem! Mert egy csomó félreértés és bántódás a vége. Ráadásul nálunk 1000x okosabb emberek is órákon át vitáznak ezekben a tárgykörökben és nem jutnak sokszor semmilyen kompromisszumra.
Különbem pedig kommunikálni akkor lehet, ha válaszolnak az embernek. Mint ahogy most veled is.
Hát a jelekere felhívták a figyelmem! És épp azokat kerestem csak nem találtam!
ZSeby nem sértődött meg,csak elaludt,mert már nem érdekli mit gondoltok.
nyugodtan beszólhatsz! Itt pont az volt a lényeg, hogy hozzá lehet szólni! Csak az a gond, hogy ez a téma nem ide való és aki megsértődött az meg túl komolyan vesz mindent és szerintem totál nem egyről beszél velünk...de mind1... Itt mindenki nagyon rendes és belevaló ember, senki nem akar bántani senkit. Az már más lapra tartozik, hogy ideböffenti egy-két tapasztalatát, gondolatát bizonyos kérdésekben. Ettől még egyik sem embergyűlölő, vagy felsőbbrendű, vagy rasszista, vagy buzikiller... Ezt állíthatom! És érdemes figyelni a kommenteknél a hangulat jeleket is...ugyebár...
mi másra! néha nagyon beszóltam volna, de így ismeretlenül nem akartam.
A rendkívűl magas eszmefuttatásokra gondolsz a homoszexualitást és kisebbségi kérdést illetően?
Alpha lefagyasztotta a gépen és mikor visszajöttem megváltozott minden.
?
Néhány napja figyelem a fórumot, de most is ott vagyok ahol eddig?
Mert? Mi sokkolt le ennyire?
Se nyelni se köpni nem tudok! Csak nézek mint a moziban!
ugye gördülünk majd eggyüt?.
menyus fél hogy elkergettünk,,
töbször is irtuk hogy ne vadd magadra....,
de itt végén pont azt tetted.....,
Na tényleg pá mindenkinek!
Szia baba! Mért tátogatsz ekkorákat?
Ne mááááá És holnap megint a busaútáló milkuci lesz
én nem hiszem...
Szerintem csak evett egy-két konyakos meggy bonbont...És mivel nem iszik ez kihozta belőle a rejtett vágyakat, érzelmeket...