Na most aztán jóóó fölpöcköltem magam! Megyek jól elverem a családot! Még a nagymamát is! Meg a szomszédot is! Meg a szomszéd kutyáját is valagba rúgom...
Ja és még annyi, hogy leneleg is van pl. roma ismerősöm férfi és nő akiket szeretek és jóban vagyok! Sőt a zenekaromban néger nő énekelt hosszú ideig...stb..és sorolhatnám még..
De szerintem ez nem egy "black & white" fórum...haggyjuk már ezt a témát....
Szerintem az küzködik problémákkal, aki ok nélkül képes gyűlölködni ismeretlen emberekkel szemben...
nézd te egy oylan beálitottságú vagy aki pátyolja az ilyen emberekt,ezzel nincs semmi baj,csak azzal hogy ök is emberek és nyújtod a kezed és viszik a karod,most megengeded hogy házasságot kössenek,utánna gyereket akarnak felnevelni,és ök már úgy nevelik fel a gyereket hogy ez teljesen normális dolgog hogy két azonos nemü igy szerelemmel szeressék egymást,akkor igy nyugodtan házasodjanak a testvérek..és még igy tovább...
nem is akarlak meg gyözni hogy gondolkodj úgy mint én,vagy más,te döntesz,és ök döntenek,de egy gyermek nem tud dönteni...
Hát sajnos kedves Zsebynk mindent személyes támadásnak vesz. Valószínű komoly lelki sérülései vannak ezen a téren. De egyet elfelejt, hogy mi nem konkrét embereket támadunk, hanem egy általános dologról és érzésről beszélünk bizonyos témákat illetően...na de mind1.
Én bizton állítom, hogy egy félvér nőnél nincs is szebb. De pl. a környékemben élő mocskos szájú cigányasszonyoknál meg nincs büdösebb, meg undorítóbb. Empátia ide meg oda...ez van...
És ezeket emeljük ki a szarból? Amikor a helyi önkormányzat adott nekik egy vadiúj sorházat, aztán 3 hét múlva a parkettával fűtöttek, meg ami mozdítható volt azt eladták? Na? Erre varjanak gombot az ilyen harcosok....ott rohadjon meg az összes ilyen ahol van...
ha figyeltél volna, én nem csak a mai "témára" utaltam, tehát nem szép, hogy kiragadsz egy részletet és abba kapaszkodsz...
De mindegy, hagyjuk, igazatok van: sokkal többek vagytok mindenki másnál, aki másként él, vagy más a bőrszíne stb... nálam is többek vagytok, elfogadom...
tévedsz... én pont nem... csak sokféle embert ismerek és tudhatok barátomnak, családtagomnak, ismerősnek... és mindegyikük csodálatos, értékes ember... példát lehetne venni... Szerintem az küzködik problémákkal, aki ok nélkül képes gyűlölködni ismeretlen emberekkel szemben...
nagyon szépek ezek az értékek amiket felsoroltál empátia,eggyütt érzés,segitökészség..és még sorolhatnám
lehet egónak tünök,vagy akármilyen felsöbb rendüségnek...de hidd el nem az beszél belölem
olvastam,láttam,gondolkodtam,mielött irtam....
az emberek annyira hajszolják már az élvezeteket hogy mnden lyukba benéznek
Hmmm...Zseby...te valami igen erőteljes mentsük meg a Földet...meg az esőerdőt, meg a yamaicai kurtapöcsü majmokat, és adjuk vissza az indiánoknak a vadászterületüket..."fillingben" élsz mi? Nem semmi... Ja és had házasodjanak a buzik és fogadjanak örökbe gyerekeket...mi?
Hát mekkora egy tulok vagyok, meg IQ light, hogy nincs semmiféle empátiám az irányukba...
Na jó, asszem eljött az ideje, hogy elhagyjam ezt a topikot, egyébként sincs itt keresnivalóm...
Ne haragudjatok, de még SOHA SEHOL nem találkoztam egyszerre ennyi intoleráns emberrel... és most finoman fogalmaztam hozzátok képest... és nem csak a mai beszélgetés alapján mondom ezt. Sajnálom... Jó emberek vagytok, de én nem tudok azonosulni az olyan felfogással, hogy "minden ember egyenrangú, de néhányan egyenrangúbbak"... és nemhogy nem tudok, de nem is akarok soha ezzel azonosulni, mert saját magamat köpném szembe, ha valaha is így gondolkodnék...
Tudom, hogy ezek kemény szavak... de olvassátok vissza a sajátjaitokat...
Csók mindenkinek!
Sziasztok!
U.i.: részemről nincs harag, csak nekem nem hiányzik az életemből a szemellenzős gondolkodásmód...
Akkor akinek a szülei nem azok,miért lettek melegek? Vagy a szüleik melegek mégis?