nem szerettem volna a helyedbe lenni,,,mr csak hogy olvasom a vizveritékes lettem ilyent még legmerészebb vad álmomban se kisértsen ezzel büntetni lehetne minket azon enm nevetnék igy..
alpha
jah átéltem,annyival máképp hogy nyárvolt,és mindenki a kocsi ablakában lógott,és gratulálgatak,söt az út szélőröl ,mig várakoztam a pirosnál,,
és az út haza 180km,nekem 250 re sikeredett nem is tudom miért...
aztán mikor bevolt már járatva böven ,várok pirosnál,megáll mögöttem egy furgon,,,wrum wrum wrummm
vártam...jön a srárga ismét játszott ....hátra sem nézetm, wrum wrum wrrrrrrr rrrrrrrrrrr rrrrrrrrr szerintem tuti bepisáltak,,mert mikro a következönél mellém értek mondták ,,hogy ide rosáltunk az üllésbe
tapasztalatok az elso 600 km-en egy kezdo motoros tollabol...
0 km....a muszer atnezese, csodalgatasa, ulespozicio felvetele...A borruha betorese... a kesztyu fel es levetele..mert meg csodalkozom azon is hogy motorra ulok...nem is akar milyenre..
0-10km... kihelyezett olajlelo helyre menetel ahol a muszernek inni adunk....csodalkozunk hogy csodalnak...legalabbis nem minket hanem a vasat.....tetszik hogy tetszunk...
10-200 km... nem azzal telik ez a par km, hogy tesztelnenk a jarmuvunket, hanem hogy megszokjuk a magyarorszagon lelheto osszes so- es a kpm-es dolgozok fos munkajat....de azert olyan jo erzes tekergetni a kormanyon levo hengert ....
200-600Km.....erezzuk...de meg mindig nem elegge....mindig es mindig uj dolgokra leszunk figyelmesek...hopp egy meresz fejkendos gyalogos (ben johnsont meghazuttoloan gyors)....hopp egy kispolszki...teli gyerekkel...csak ovatosan!...nem elfelejteni! mert ha mar van par ezer km alattunk akkor is lesznek ilyenek....es jonnek ujak is...
folyt kov....
Na látod az munka
Hideg is van be is kell álitani a motort ......................................
és ha már ezt dobta a gép akkor miért ne kössem ösze a hasznosat a kellemessel
elég érzékeny vagyok a szitálásokra,elég sportosan is vezetek,220 -240 nél kanyaroban nem szeretem mikor billeg a gép elöre hátra...meg érezhetöen labilis,,,,a gyári beállitás,legalább is az volt,ennél kiváncsi leszek majd ismét mit fogok tapasztalni...
csöle köszi hoyg kinézed belölem milyen frankó "art" seggem van
Azt hiszem!Mért?