Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogy is én figyelek
Már megint mikor belépek,mindenki elkussol.velem lenne baj?
Látom zajlik az élet míg nem vagyok itt
És reggelente van egy un. "Bonjour csepp" bonusként!

Na jóestét mindenkinek!
akkor föleg karikázz még pár kört.... ha csak a szomszédba viszed..én pestre viszem,senkiben nem bizok,inkább 180 km de tuti minden rendbe lesz rajta,súlyomra hangolják,mint multkor..és igy tovább..
igen itt berenyben is van suzuki salon...A KING ROAD MOTORS....
De a hegedü tok is jó
Plexi MRA, fokozatkijelző http://www.prop-tech.hu/
51,5-es méret...
hordj inkább kenukat a lábadon
Köszönöm a válaszokat és képeket fokozatjelző ügyben,nagyon gyorsak voltatok,igazán jó ez a fórum.MR HAYABUSA ajánlotta ezt az oldalt mikor vettem a gépet akkor találkoztam vele, köszönöm neki is.Lenne még két kérdésem az egyik:mennyi egy ilyen kijelzőnek az ára és hol tudom beszerezni?A másik:tura plexit is szeretnék venni, olyat ami használható is,melyik tipus a jó, és ezt is hol tudnám beszerezni?Köszönöm
Csole mester ur?
Na mi van már nem fertőz!
Ja és be kellett vinnem a volt feleségemet, meg a barátnőmet is injekcióra, persze a Pesti kisasszony sehol!
Te csak hallgass Milka Pesten kaptam 85-ben!
meee, nyali?
Már megint témánál vagyunk!
Mindjárt jön Biri,a segg elkészittéssel,és má jois a nap!
Ezekszerint te megúsztad, tripper
Szifilisz? Vagy Kanko?
Nekem is csepegett egy darabig, de aztán a pennicillin rendbe rakta
jo lenne...azert en is 10 evet huztam le kulfoldon....Nemeto., Austria, Norveg, Finn, Belgium, Olaszo., es amim van azt a ket kezemmel kerestem ossze....
Most egy kicsit jobb mar azert es az osszekeresett tokemet befektettem az itthoni vallalkozasomba...es ha lassan is visszaterulni latszik a dolog...tudod nem kell hogy follyon, eleg ha csepeg, de mindig..
Így én is tudok KM-et gyártani
Köszi a linket!
Idáig olvasgattam(okosodtam).bár még mindig sok kérdésem van,de legalább kezdem érteni a müködését!
Viszont ahhoz hogy a MAN elejét lefeggyük,igen sok fejre lenne szükség!Ugyhogy majd elkell vinni oda ahol ,értenek hozzá,és mérjék fel a dolgot!
Ja aki milliárdos!