akkor föleg karikázz még pár kört.... ha csak a szomszédba viszed..én pestre viszem,senkiben nem bizok,inkább 180 km de tuti minden rendbe lesz rajta,súlyomra hangolják,mint multkor..és igy tovább..
Köszönöm a válaszokat és képeket fokozatjelző ügyben,nagyon gyorsak voltatok,igazán jó ez a fórum.MR HAYABUSA ajánlotta ezt az oldalt mikor vettem a gépet akkor találkoztam vele, köszönöm neki is.Lenne még két kérdésem az egyik:mennyi egy ilyen kijelzőnek az ára és hol tudom beszerezni?A másik:tura plexit is szeretnék venni, olyat ami használható is,melyik tipus a jó, és ezt is hol tudnám beszerezni?Köszönöm
jo lenne...azert en is 10 evet huztam le kulfoldon....Nemeto., Austria, Norveg, Finn, Belgium, Olaszo., es amim van azt a ket kezemmel kerestem ossze....
Most egy kicsit jobb mar azert es az osszekeresett tokemet befektettem az itthoni vallalkozasomba...es ha lassan is visszaterulni latszik a dolog...tudod nem kell hogy follyon, eleg ha csepeg, de mindig..
Köszi a linket!
Idáig olvasgattam(okosodtam).bár még mindig sok kérdésem van,de legalább kezdem érteni a müködését!
Viszont ahhoz hogy a MAN elejét lefeggyük,igen sok fejre lenne szükség!Ugyhogy majd elkell vinni oda ahol ,értenek hozzá,és mérjék fel a dolgot!
Na jóestét mindenkinek!
hordj inkább kenukat a lábadon
Mindjárt jön Biri,a segg elkészittéssel,és má jois a nap!
Most egy kicsit jobb mar azert es az osszekeresett tokemet befektettem az itthoni vallalkozasomba...es ha lassan is visszaterulni latszik a dolog...tudod nem kell hogy follyon, eleg ha csepeg, de mindig..
Idáig olvasgattam(okosodtam).bár még mindig sok kérdésem van,de legalább kezdem érteni a müködését!
Viszont ahhoz hogy a MAN elejét lefeggyük,igen sok fejre lenne szükség!Ugyhogy majd elkell vinni oda ahol ,értenek hozzá,és mérjék fel a dolgot!