Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak néha
Kíváncsi vagy,mi?
Amúgy ciactok!
annyira nem érdekelt a felirat,de mostmár direkt ott hagyom
én fogtam volna kivágom onnan az ilyen feliratokat és máris nincs miért megkövezni...
valóban kicsi a világ :)))
Szevastok sziasztok

Menyus szombatra szabadnap
szeva táncsak nem?
ártatlan vagyok goooooogle találta nekem
neten keresgéltem képeket,és nagyon hasonló bringákat keresgéltem amikkel kis tökös koromban gyúrtam hogy idáig jutthassak
legalább nálam fent van ha már nálad nincs
de azért jóó poén kicsi a világ
de ráérsz.......
sziasztok...
Mi is neked Csak mondjuk ki tölthetnéd az adat lapod
egyébként ezt már a totalbike-al is eljátszottam, felrakták a szinyó képét (gyári motor illusztrálására), én meg mondtam hogy azért megkérdezhettek volna.
erre kaptam tőlük egy rakat totalbike matricát
mi is látnánk már valamien formában
Hallo Zoo!

"összes tanulói bringáim" van ez a kép az adatlapodon! A képen a kép közepén lévő kék simson, az remélem látod kié volt :) Jogvédelem meg ilyesmi? :D
nekem is jó tpasztalat van ,az Alpinestarral semmi baja a lábamanak,igaz csizma kuka,szétpukkant a varásnál,végig a lábfején zipzár mellet,a csontjaim pont a ruha és csizam talákozásánál tört,meg a térdem alatt...nekem eég meggyözö volt a csizmám teljesitménye "100%" an jelesen vizsgázot...pedig 2 cm es lyukat is fúrt valami a lábfejen...néztem is hogy csizmából egybe jött ki a lábam a térdvédö alol meg 2 be..kicsit fura...de ez van..
jóó regg
köszi a linkeket
lestem is mit akarsz megvetetni velem,Q sok követ vagy bazi nagy gépeket
most nincs leértékelés sisak ügyben
fistván
a csizmáséknál ha veszek satyit akor ezekeszerint ingyen kinyomják ez jól habgzik...
Az tök jó!

Ha tudsz 51.5 méretben akkor szólj... Kapásból vevő vagyok rá!
No figyelem!
A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.

A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...

Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!

Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!

BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/

1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki (Ha időben vége lesz a szülinapi bulinak késni biztos fogunk ha sikerül mennünk)
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor
28. Orsi + Rudi
jöhet a kényszeres?
Még nem ismerem a csapatot de megszavazom a bizalmat!
"motorosok jó emberek"
Szevasztok!

Na hol vannak azok a beigért hátsó sárvédők? Nem lesz így semmise...
Csizmára kitérve, nekem sidi vertigo corsa van a lábamon és komoly "tesztek" alá vetettem.
200km/h tempókülönbségnél ottragadt a lábam a szembejövő autó és a motorom közt.
Eltört a csuklószerkezet a csizmán, meg a kerámiabetétes koptató az elején szilánkokra ment szét, mégis megúszta a lábam egy kis zúzódással.
Ja és mivel minden darabja külön cserélhető, kukába se kellett dobnom az első felavatás után.
csak ajánlani tudom...
Motor line-nál vettem anno 83e-ért.
hajrá!
tud valaki valamit a h sárvédöröl
igen közben megnéztem az oldalt
köszi
Hello! Nekem komplett Power Comm. beállítással együtt 48 pénzbe fájt az egész. Nem kevés pénz, de teljesen megváltozott a motor viselkedése utána- pozitív irányba. De egy mérés szerintem 10 körül megvan.
Jó reggelt.