Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaj mááááááááááááááá!
Mais mikor mentem motoroztál!
Ugy tudlak ezért sajnállni!
Talán ittis érdekes lehet!

Érdemes figyelni, hogy be ne csapódjatok.

"Fel szeretném hívni a motorosok-autósok figyelmét egyes benzinkutaknál tapasztalható trükkös módszerre, amellyel az motorost-autóst
készpénzes fizetéskor próbálják megrövidíteni.
A módszer lényege, hogy visszaadáskor úgy adnak vissza kevesebbet, hogy a pénztáros a kezét készenlétben tartja a visszaadandó bankjegyen a pénztárgép fiókjában, és ha a vevő megszámolja a visszajáró pénzt és már reklamálni akarna, azonnyomban előkapja a bankjegyet.
Az egyik Shell-kútnál 20,000 Ft-ból 13,780 Ft-ot kellett volna visszakapnom. A hölgy visszaadott 6,680 Ft-ot, majd értetlen arckifejezésemet látva azonnal előhúzott a fiókból egy 5,000 Ft-os bankjegyet. Már majdnem eltettem, amikor észrevettem, hogy egy ezressel még mindig kevesebb a visszadott összeg. A hölgy látva, hogy felfedeztem a hiányt, azonnal előhúzta az ezrest, amin a kezét tartotta. Ekkor már pontosan utánaszámoltam a visszajárónak, és kiderült, hogy 100 Ft-tal még mindig be akart csapni. Szóltam neki, hogy még egy százast kellene kapnom, mire a már szintén a keze alatt tartott 100 Ft-ost is kitette a pultra. Ez a játék hasonlít az "itt a piros , hol a piros" játékra az átverési módszer kifinomultságát tekintve. Ha a legfeltűnőbben hiányzó 5,000 Ft-os visszaadása után megkönnyebbülve eltettem volna a pénzt, akkor még mindig 1,100 Ft-tal károsítottak volna meg.
Sajnos, hasonló módszerrel találkoztam egy JET-kútnál is, ahol ugyan csak egy lépcsőben, de szintén nagyobb cimletű bankjeggyel kevesebbet akartak visszaadni. A módszer ugyanaz volt, vagyis a hölgy a kezében a bankjeggyel "ugrásra készen" várta, hogy vajon észreveszem-e a hiányt. Ha ilyen esetben erélyesen lépne fel a vevő, talán még úgy is tűnhetne, hogy túlreagálja a dolgot, hiszen a pénztáros "már éppen nyújtani akarta a hiányzó bankjegyet".
Szóval: VIGYÁZAT MOTOROSOK-AUTÓSOK!
Szeretném, ha ezt a figyelmeztetést közzé tudnák tenni a motorosok-autósok okulására. És egyébként is oda kell figyelni, legalábbis ha van rá lehetőségünk, számoljunk fejben, hogy legalább értékrendben hasonló jöjjön ki, mint a visszaadandó!
A "dolgozol "kifejezés kicsit erős javaslom a "eltöltöm ma is valahogy a napot" mondat használatát
szia barátném már nem is keresel?
Persze!
a munkátol bedilizek!
en is kenyeret sutottem...sajat recept.....
Hmmm...azt hittem eddig, hogy avval dolgozol...Akkor ezek szerint egész nap dilizel...

jó estét

megvolt a vacsi +SÖR+nagy büfi
Semmi gond!
Mindenkinek van dilije!
Nekem MAN.
Miiiiiiiiiiiii?Mi nemolyanok vagyun k!Hisz ismersz!
Jóvan Milka! Tudod a mi Zoo-nk kicsit habókos... Szerintem a WC-be is a busa logót nyomja ki reggelente...
akkor megtisztelve érzem magam
Na erre nem tudok mit felelni.Óvatosnak kell lennem mert kiforgatjátok a szavaimat
Hát vannak nők, akiket a férfiak szinte férfiként kezelnek! Ez nagy megtiszteltetés! Ettől függetlenül ez nem mentesíti az eképp kezelt hölgyeket az esetleges aktus alól.
Az attol függ mit nézhetünk?
Csöle!

Szia Csöle! A vágásról annyit, hogy már igy is rövidebb lett a lábam a kelleténél. A további szenvedést inkább megspórolnám.
Csupa fülvagyok,meg szem!
Na akkor megnyugodtam tényleg.És mi alapján néztek férfinak?
Maistear! Vannak profi lézeres hídvágó gépeink....ha gondolod olcsó pénzért megoldom a problémádat!
Szerintem ezeket a vasakat nem kell sehova se hangolni(hacsak nem pályázol vele,és tizedekért mész).Az utcára pont jo a gyári beállittás!
Hát összeült a férfiak tanácsa, és kizártuk a nőket! De te ne izgulj, rád férfiként tekintünk!
Nem lehet mindenki akkora mint 1 sültkrumpli hanyattlökve!
Külömbenis a kenut már próbáltam és tudd meg szar vele váltani!
Na megnyugodtam