Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig az a nagy rohanás, nyugodjatok már egyszer végre le, hisz nem vagytok már gyerekek!
50, 90, 130 nem igaz hogy nem elég!
ezt a fajtat vegyetek(europai)...nekem is ilyen van...van masik valtozata is(USA) de az nem jelzi csak kozvetlen kozelrol peldaul az M1 en telepitetteket
BEL ProfessionalSeries RX-65 Euro
Az RX-65 európai használathoz optimalizált változata!

119.800 Ft

Akár hitelre is !

A BEL ProfessionalSeries RX-65 Euro a világszerte legnépszerűbb készülékek közé tartozó RX-65 radardetektor európai használatra átdolgozott változata. A kanadai Beltronics a holland Target Automotive céggel együttműködve a BEL/Target 550 Euro-val kapcsolatos tapasz­talatok alapján fejlesztette tovább a ProfessionalSeries RX65-öt abból a célból, hogy az európai követelményeknek a lehető legjobban megfeleljen. A BEL ProfessionalSeries RX-65 Euro minden bizonnyal piacvezető készülék lesz kategóriájában, köszönhetően rendkívül fejlett érzékelésének, mely által időben fel tudja hívni a figyelmet a traffipax-os sebességmérőkre úgy Magyarországon, mint külföldön. A külön az európai használathoz kifejlesztett speciális szűrőtechnológiák révén az RX-65 Euro az egyik legmegbízhatóbb segítség az utakon itthon is. A minőségi, csúcstechnológiájú alkatrészek használata és az ISO 9002-es minősítéssel rendelkező gyártási és ellenőrzési rendszer garantálja ezen radardetektor tartósságát és megbízhatóságát.

Frekvenciák:
X sáv : 10,525 GHz
Ku sáv: 13,450 GHz
K sáv : 24,150 GHz
Ka sáv: 33,8 / 34,3 / 34,7 / 35,0 / 33,400-36,000 GHz

Átlagos radarelőjelzés: 250 m
Jellemző lézerészlelés: 250-2.000 m
Jellemzők: európai frekvenciákra optimalizált szkenner, több frekvenciasáv egyidejű kijelzése, szöveges kijelző, digitális beszéd, mobil felszerelés
Garancia: 2 év
http://www.lezerblokkolo.hu/
inkabb ezen az oldalon erdemes nezelodni
Én meg betartom a szabályokat, és nincs szükségem ilyesmire!
nekem van detektor is es blokkolo is..de mindja jovok..
egyebkent nem torvenyellenes...teljesen legalis a dolog...
Hmmmmmmmm Busán tolatóradar, na mindegy majd kidumálom!
Gabi a miénk blokkolja a fámát kipróbáltuk a müszer a sebességed helyett csak 000Km/h ír ki.
de azt is tudni kell róla, hogy tövényellenes a használata így ha bejelzett és már lelassítottál ki kell kapcsolni. Kérdezték az igazoltatásnál, hogy mi az hát tolatóradar mivel a kijelzője tényleg olyan oszt erre nem tudtak mit csinálni.
Milka az vele a baj hogy a Fáma leasert nem tudja jelezni egyik sem mert az mire meglát már meg is mér kb: 0,2 másodpercwww.vatera.hu/auto_motor_alkat...
Milka.
Mim már tetettünk be az autónkba lézerblokkolót és nagyon jól működik.
Kecskeméten ha az 5-ös ön Malomnál befordulsz a Ford felé azon az úton menj tovább balról a keresteződésben lesz neked a Brill kereskedés ott menj tovább egyenesen a Dunaföldvári Útig.
A kereszteződésben fordulj balra és alámpáktól jobra 200m-re HONDA kereskedés és még 100m balra ott van az acég aki ezt forgalmazza. Az út mellet van cégtáblályuk Riasztók és Detekrork azthiszem ez van a táblán. a blokkoló első hátsó fejekkel beszerelve 110.000 Ft volt. Szerintem megéri!
Köszike,de valami bövebbre számitottam!esetleg tapasztalatra!
Na joéccakát,énis megyek!
Na joccakát csajok! (egyébként 60 ezer körül van ilyen ketyere ami profi állítolag Milka!)
Oksa!Megnyugodtam.Akkor már nem kell vellával forgatni a dohányt,hogy bene penészedjen!
Más!

Ki mit tud a radardetektorokrol?
Érdekelne olyan ami elöre jelzi,és a TV-ben láttam,hogy van olyan,ami ugymond hatástalanitja(értékelhetetlen adatot kap a lézer).
Ilyesmin gondolkozom,mert ugye jön a nyár,és az XX ha nehezenis,de csak tuillépi a 130-as álomhatárt!
Meg a dögbe is jolenne valami ketyere!
Csölét tiltottam le róla, te vehetsz nekem nyugodtan !
Amugy ott lehet a szeren!Gondolom 100-as temponál forog vagy 1000-1500-at!
Lehet többet bir mint MAN.
Pedig épp azon gondolkodtam,veszek neked egy ilyet!De hátha nem,hát nem.Békénhagyom!
Mostmár alakul,márcsak 20-30évet kell hozzá öregednem,és akkor talán veszek egy ilyet!
ötösön!
Azért mert utközben megállok Kecskeméten,onnan meg a 44-esen tovább.Minden szerdán ez az utam.BP-Kecskemét_Békéscsaba-BP
a plató gyári opcio hozzá!
húú vazz... ha platót raksz rá akkor milkának már MAN se kell, viheti evvel az árut