Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasztok

Fistvan neked mennibe került a telj. mérés?
Mondjuk most nézem, hogy csak sz@rtaposó méretben van, úgyhogy bocs, nézzél valami mást a kínálatból, pl. a Supertech R-t. Sorry...
Zoo! Én a helyedben inkább az Alpine Supertech New csizmát vennék innen. Kicsit komolyabb cucc, és csak 13 Euro a postaköltség. Igaz, hogy ez már kifutó modell, de nekem még ennek az elődje van kb. 3 éve, de csak a zippzárja hsználódott el. Nagyon kényelmes, és ebben nem fog kitörni a bokád, mert csak egy irányba engedi mozogni. Sőt, ha még össze tudsz szedni 100 euroért valamit, akkor meg ingyenes. Higgy nekem, ez a tuti cucc!
Köszi de már javítottam, de hátha a Német építőipar is érdekel valakit!
baba1 itt Csak jó fejek vannak
vagy inkább www.louis.de nemde?
Neked is Fistván!
Jó reggelt!
ez az a toseland,aki tavaj a superbike-ban szerepelt?
furcsa capirossit igy látni,,kiváncsian várom mit produkál,idáig 10 helyet szerezte meg
tarolnak a michelin-es gumacsok hayden-edwards a toppon ..
hová mocizni?
hát sajna nekem még nics
szerintem legközelebb csak a bulin találkozunk..
-csizma vétel alpinstar smxplus most 202 eu olaszból 40 eu posta ha akar még majd rendelni valamit szóljon,februárban megveszem,és magyar cimemre küldetem..
www.wheelup.it jobb oldalt angolra vátható
-siasak vétel schubertet vennék fiver hol volt olcsón?.
jah csiga biga tempósok
holnap megyek! vagyis mar ma...
oké! becsukom a szemem és összeszorítom a kezem. Jó éjt!
vigyazz az uton...
Még az irodában vagyok, most indulok haza. Várakoznom kellet egy letöltés miatt és megnéztem az oldalt. Vannak jó fejek!
eppen Armyzom..jatszom...
szia kedves! hazaertel...
Szia te kis jóllakott óvodás!
Üdv mindenkinek így ismeretlenül is. Baba
Na jó éjt megyek fürdeni hisz már megint kedd van!
haat igen ahol az ut csak ugy folyik alattad....
ja es ez csak jelzi szamodra azt hogy radar vagy lezerveszely...akar hanggal, beszeddel....
A masik a blokkolo Blinder M25 X-TREME ami 2 fejes....vagy Blinder M45 X-TREME ami 4 fejes igy elorees hatra a rendszamhoz kozel kell felszerelni