nem vicc meg látogatott a gépemen a fekete halál
használja a memóritá röbb %-ban és villan feketén a grafika 2 nappal ezelött fekete vastag csik volt az asztalon szevassssssssssssssssz power gom hosszú lenyomására reagált csak...
XP -t telepitek meg mindent
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: k7 busa-a blokk felöl milyen jel érkezik a fokozatjelző felé,arra gondolok hogy fokozatonként változó feszültség vagy ellenállásérték, vagy fokozatonként külön vezetéken jön jel,vagy egyebek..?Hol találom a csatlakozót ahova a fokozatjelzőt kéne kötni?Köszönöm szépen..
pep[16433] január 26. 09:32És hova?
Szerintem 12:00-kor zárok
Nagyon nem jön senki
válasz erre előzmény Zseby[16432] január 26. 09:30...nekem nincsenek fenntartásaim, mivel bennem is kétféle "vér csörgedezik", és amióta benőtt a fejem lágya, nagyon is hálás vagyok ezért, hiszen talán többmindent megtapasztalhattam gyerekként, ami nem mindenkinek adatik meg, és egy toleráns, nyitott gondolkodásmódra tettem szert, és erre büszke is vagyok...
válasz erre előzmény zmenyus[16431] január 26. 09:27Az jövö hétvége!De valahova kéne gurulni!
válasz erre előzmény pep[16430] január 26. 09:25Valaki ma cita
válasz erre Csöle[16429] január 26. 09:21 tudom, hogy te "Én igenis
Nos, 3x nekiugrottam az adtkitöltésnek a végén ráklikk hogy módosít és kidobota hogy érvényes évszámot adjak meg. Most el kell mennem, de ha elárulod mit csinálok rosszul este isten bizi kitöltöm.
használja a memóritá röbb %-ban és villan feketén a grafika 2 nappal ezelött fekete vastag csik volt az asztalon szevassssssssssssssssz power gom hosszú lenyomására reagált csak...
XP -t telepitek meg mindent
Úgy próbáld ki hogy az-e az : ha széthúzod nem jelez a zöld üres lámpa!
Segítséget szeretnék kérni: k7 busa-a blokk felöl milyen jel érkezik a fokozatjelző felé,arra gondolok hogy fokozatonként változó feszültség vagy ellenállásérték, vagy fokozatonként külön vezetéken jön jel,vagy egyebek..?Hol találom a csatlakozót ahova a fokozatjelzőt kéne kötni?Köszönöm szépen..
Legközelebb felhivlak
Szerintem 12:00-kor zárok
Nagyon nem jön senki
válasz erre előzmény Zseby[16432] január 26. 09:30...nekem nincsenek fenntartásaim, mivel bennem is kétféle "vér csörgedezik", és amióta benőtt a fejem lágya, nagyon is hálás vagyok ezért, hiszen talán többmindent megtapasztalhattam gyerekként, ami nem mindenkinek adatik meg, és egy toleráns, nyitott gondolkodásmódra tettem szert, és erre büszke is vagyok...
válasz erre előzmény zmenyus[16431] január 26. 09:27Az jövö hétvége!De valahova kéne gurulni!
válasz erre előzmény pep[16430] január 26. 09:25Valaki ma cita
válasz erre Csöle[16429] január 26. 09:21 tudom, hogy te "Én igenis
De csak vasárnap fog esni megbeszéltem
kérdeztem :valaki cita
töled válasz:jövőhét,de valahova mehetnénk.
én:hova?
te: semmi válasz.
Ma :kérdés:Szevastok sziasztok
Menyus szombatra szabadnap
válsz?
Vagy csak öri-hari van