Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet videokari halálozott el? Vagyis a laptip ezen része?
Ja a kép lemaradt.
Szerintem a váltó fokozat kapcsoló kábelt csatiját kell széthúzni és közé iktatni. Gear position switch közé. Remélem nem tévedek nagyot?
nem vicc meg látogatott a gépemen a fekete halál
használja a memóritá röbb %-ban és villan feketén a grafika 2 nappal ezelött fekete vastag csik volt az asztalon szevassssssssssssssssz power gom hosszú lenyomására reagált csak...
XP -t telepitek meg mindent
Keress vissza légyszi, nemrég lett feltéve ide képpel illusztrálva mit hol találsz.
Január 30.-a van elkezdődött a vadászidény a királykék motorokra
A tankot kell felemelni, és bal oldalon alatta megtalálod a csatlakozót.
Úgy próbáld ki hogy az-e az : ha széthúzod nem jelez a zöld üres lámpa!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: k7 busa-a blokk felöl milyen jel érkezik a fokozatjelző felé,arra gondolok hogy fokozatonként változó feszültség vagy ellenállásérték, vagy fokozatonként külön vezetéken jön jel,vagy egyebek..?Hol találom a csatlakozót ahova a fokozatjelzőt kéne kötni?Köszönöm szépen..
Ha jol számolok 5 perc volt. az nem anyira sok

Legközelebb felhivlak
pep[16433] január 26. 09:32És hova?
Szerintem 12:00-kor zárok
Nagyon nem jön senki

válasz erre előzmény Zseby[16432] január 26. 09:30...nekem nincsenek fenntartásaim, mivel bennem is kétféle "vér csörgedezik", és amióta benőtt a fejem lágya, nagyon is hálás vagyok ezért, hiszen talán többmindent megtapasztalhattam gyerekként, ami nem mindenkinek adatik meg, és egy toleráns, nyitott gondolkodásmódra tettem szert, és erre büszke is vagyok...

válasz erre előzmény zmenyus[16431] január 26. 09:27Az jövö hétvége!De valahova kéne gurulni!

válasz erre előzmény pep[16430] január 26. 09:25Valaki ma cita

válasz erre Csöle[16429] január 26. 09:21 tudom, hogy te "Én igenis
Képzeld, megjelent nálam Alpha, megijedt a gép és elfogadta az adatkitöltést
Szabi akkor sincs Ha szép idő lesz max elkéreckedek Mákom van mert a fönök is motoros
Na jooo!De mire válaszoltál én már rég mociztam
Nemtom Teli évszámot kell írni Pl:1987
Nos, 3x nekiugrottam az adtkitöltésnek a végén ráklikk hogy módosít és kidobota hogy érvényes évszámot adjak meg. Most el kell mennem, de ha elárulod mit csinálok rosszul este isten bizi kitöltöm.
ok

De csak vasárnap fog esni megbeszéltem
Szóval úgy kezdödött hogy muthét szombat:
kérdeztem :valaki cita
töled válasz:jövőhét,de valahova mehetnénk.
én:hova?
te: semmi válasz.

Ma :kérdés:Szevastok sziasztok

Menyus szombatra szabadnap
válsz?
Jaaaa Megvan!Nincs szabi De úgyis szakadni fog az eső
Húúú Ígértem valamit? Nincs hari! Miért lenne
Mivan Menyus velem nem beszélsz
Vagy csak öri-hari van
Ugorj neki mégegyszer
Csááááá
Most hogy mondod!.. tényleg! Pedig kitöltöttem