Maga tud angolul?
Én deutsch-ot tanulok.
És ha végzek szeretnék kimenni dógozni,aztán amikor hazajövök veszek egy nagyobb motort na meg persze védőculát!
Akkor neked ez kell!
Dunlop D-208RR! Garantálltan 3.000-nél elkopik,de addig tapad mint az állat!Mint két állat!Kis "szaros Suzukim 4.000-km alatt megkajolta annak idején!
Nekem ezalatt a kb 43000 kilométer alatt legjobban a Mich. Pilot Power és Pilot Power 2CT vált be. Ezzel a legkezesebb, a legnagyobb biztonságot is ez adja. Volt Metz. Sportec Z3, Pir. Diablo Corsa. A Diablo Corsa is majnem olyan jó, mint a Pilot P., és ez tovább is tart egy kicsit kb 7-8000 km-t. A Sportec Z3 nekem egy kicsit lustábbnak tűnik, nem fordul olyan könnyedén, mint a Pilot Power. Viszont állítólag 10-12000 km-t is elmegy. 1 szó mint száz: az én választásom a Mich. Vagy majd ha a Metz. lekopik, lehet kipróbálok valami utcára is jó versenygumit.
Ha gumi kell óccsóért, keresd meg Mcemrut az Index Motor-robogó topikban! Vagy elküldöm a számát privátban, csak írj egy mailcímet!
Eddig azt hittem,a sofförök tudnak a legcifrábban,leghangosabban,legtovább stb. káromkodni!De ugy látszik még sok tanulni valom van!