Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Énse!
Eddig azt hittem,a sofförök tudnak a legcifrábban,leghangosabban,legtovább stb. káromkodni!De ugy látszik még sok tanulni valom van!
az nekem jó volt mondjuk kinek mire kell...
Maga tud angolul?
Én deutsch-ot tanulok.
És ha végzek szeretnék kimenni dógozni,aztán amikor hazajövök veszek egy nagyobb motort na meg persze védőculát!
Én egyébként Michelin Pilot Power-re szándékoztam cserélni.
Jo,de neked ehhez külön érzéked van!
Bocsika kiabálni
Akkor neked ez kell!
Dunlop D-208RR! Garantálltan 3.000-nél elkopik,de addig tapad mint az állat!Mint két állat!Kis "szaros Suzukim 4.000-km alatt megkajolta annak idején!
Very well Atti
Mért teccik kijabálni?
én cebbet mondtam mint Zsebybaba!
ISMERJÜK SZERINTEM
Ennél má csak az durvább hogy béna gyereknek.....
hogy beszélsz?nem szabad ilyet!dádá lesz ám,nem félsz?
Össze-vissza!
Meg belepofi mindenbe!Nincsenek szabályok!Szokni kell,de nahgyon jooooooooooo!
Ezt a variációt nem ismertem
Pontosan!
Az idöjárás,a csillagok állása,no meg a nézöközönség zavarba hozott,stb.
Nekem ezalatt a kb 43000 kilométer alatt legjobban a Mich. Pilot Power és Pilot Power 2CT vált be. Ezzel a legkezesebb, a legnagyobb biztonságot is ez adja. Volt Metz. Sportec Z3, Pir. Diablo Corsa. A Diablo Corsa is majnem olyan jó, mint a Pilot P., és ez tovább is tart egy kicsit kb 7-8000 km-t. A Sportec Z3 nekem egy kicsit lustábbnak tűnik, nem fordul olyan könnyedén, mint a Pilot Power. Viszont állítólag 10-12000 km-t is elmegy. 1 szó mint száz: az én választásom a Mich. Vagy majd ha a Metz. lekopik, lehet kipróbálok valami utcára is jó versenygumit.
Ha gumi kell óccsóért, keresd meg Mcemrut az Index Motor-robogó topikban! Vagy elküldöm a számát privátban, csak írj egy mailcímet!
...hát, én konkrétan azt szoktam mondani, hogy "néma gyereknek a k*rv@ anyját", ha már így nyíltan kimondjuk a dolgokat...
Az anyja feni a kaszát?
Na ezért még kapol!
Egyébként akkor Metzeler volt rajta!Illertve elöl!
az annya picsáját?
Én simán ...
Pontosan!Egy ideális guma,ideális áron!
Bakker nekem nyáron az egy hét!
Őőő nem
Egy nagyfeszültségű vezeték volt a ludas.
Bár nem ide tartozik de voltak 100 év körüli bútoraik és naon szépek!