Csá milka! Ok, de zek friss hírek és tapasztalatok! Még a mocit is bevitték a helyi örsre, ahonnan utánfutóval vihetted haza! Vagy a helyszínen feldobod a gyári puffot...
mi lesz marad a k7 es gixer 2008 ra vagy kidobnak megint valami ujdonságot?
eléggé leszálitkák az árát 2.9 volt idáig a hollosi müvekben is..akkor most mennyiért lesz
mivel láttam az idei naracs szint szerintem marad a gixer úgy ahogy van...
az is igaz hogy betyármód tetszik....nagy elkeseredtégemben tegnap megordult a fejembe hogy ,nem haya lesz hanem gixer 1000,de mondanom nem kell 1 pillanat müve volt csak,,és mondtam inkább várok..
gravirozva van ebbe is paiprt nem kaptam
de honalopon is be van irva street legal,,és figyelmeztetenk csak a biz bazzal benne,ha kiszeded füst,,
szerelö mondta még senkit nem küldtek vissza ha igy van felszerelve....
mert minden mérésnek megfelel,,,ennyit tudok
pep
ne szomorkodj ----ügyködj!a dolgon,ha azt akarod hogy legyen,elhiheted minden erömet mozgósitom hogy meg legyen a "sólyom"
Megkérdeztem az illetékeseket! Külön kis papírt adnak a kipuff mellé ha hasznáható közúti forgalomban és a kipufogóba is gravirozva van. Egyenlőre úgy tudják, hogy csak az Akrapovich csinált ilyet eddig...
Ugyan ez a decibel killer van az enyémhez de a papírjára nincs ráírva a közúti forgalomban használható téma....lehet, hogy a régebbi verzió papírját adták hozzá, mert a műszaki specifikációjában nem szerepel ez a tompító egység... Azt mondjuk tudom, hogy az enyém már újfajta TRS yoshi.
miért mondom hogy scorpion kipuffot kell venni?
nem elég hogy szép a hangja
ugyan azt az eröt meg kapod
és szerintem szép...
de van DB killer is
1 csavar és már csendes is a mocid vizsgára is viheted vele,és ezt direkt közútra adják,nics kec mec!
A főbb utakat olaszok csinálták, szélesek, simák, és érdekes módon még a hegyekben sem kátyúsodnak, pedig évekkel ezelőtt csinálták. Meglepődnél, ha eljönnél egyszer arra, amerre én járok...
Egy esetben ok, ha van gyári certifikációd róla, hogy közúti forgalomban is használható! Ilyen meg tudtommal ezeknél nem szokot lenni, hanem kifejezetten azt írják rajta, hogy ott nem!
Hi! Nagyon szépek! Csak az a gáz már, hogy ausztriába se lehet kimenni vele...mert széttépnek a rendőrök! A helyszínen megmérik, és többszáz eurora büntetnek jó esetben. Rosszabb esetben elveszik a forgalmidat. Nekem van hozzá egy gyári szűkítő pipa, de az sem elég. Beledugnak valami hosszú szart, avval vizsgálják a tömítettségét a kipuffnak...az meg ezekben ugyebár nincs....
Dehogyisnem tetszik Ha arra gondolok,hogy azon ülhetnék a guta megüt.
De ha nem megyel a mocim akkor nem fogom elkotyavetyélni és inkább megszeretem