Én nem láttam élőben. Párom volt kint Milánóban, ráült, végigtaperászta, nagyon vacilál, hogy megvegye-e vagy sem... (most is 1000RR-je van), de még mindig úgy van vele, hogy egyik pillanatban oda van érte, a következőben meg rosszul van tőle... Szóval nehéz szerintem egyértelmű álláspontot képviselni... ...és én most csak az esztétikai részről beszélek, hiszen kép alapján nem az jön át, hogy micsoda műszaki csodák vannak benne...
Ő akkor önnek is küldök egy puszit!
Na jó mégeggyet
Már csak az a kérdés hogy milyen mellém állásról van szó.
Nekem most nem rémlik naon lehet azért mert 10 perce kelltem fel
Ezzel nem értek egyet, mert igenis vannak karaktertulajdonságok, amitől az a típus az, ami... és ha ezeket a karakterekvonásokat elveszik tőlük, akkor felesleges ugyanúgy hívni, mert az már olyan, mintha nem is önmaga lenne...
...bocs, de ez most érzékeny pont, mert az új ezres akkora csalódás számomra, hogy sírni tudnék... ...ez nem RR, adjanak neki másik nevet...
Ne mondjátok egyik újdonságra sem, hogy csúnya, mert ez lesz a trend, 5 év múlva minegyik márka stílust kell hogy váltson!Mondjuk úgy hogy modernebb lett!
Ja hát az új 1000-est sokan fikázzák. Attól függetlenül elmondom, hogy van egy profi motoros barátom akinek van egy GsxR1000 és egy cbr1000. A csávó itt messze környéken a No1. Versenyekre is jár. Na ő ennyit mondott: Ha motorozni akarok akkor előveszem a Gixert. Ha lötyögni megyek akkor meg a CBR-t. És ő elég hiteles csávó. Részemről a téma lezárva. És ez nem azt jelenti, hogy melyik most a hűde. Hanem ha a végleteket kutatjuk akkor vannak különbségek. De ezek valójában nekünk hétköznapi motorosoknak nagyon keveset jelent., mert nincs számunkra fontossága, úgy sem motorozzuk ki egyiket sem.
de én konkrétumokat vártam volna
Na jó mégeggyet
Már csak az a kérdés hogy milyen mellém állásról van szó.
Nekem most nem rémlik naon lehet azért mert 10 perce kelltem fel
...bocs, de ez most érzékeny pont, mert az új ezres akkora csalódás számomra, hogy sírni tudnék... ...ez nem RR, adjanak neki másik nevet...