Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi, én mindig azt mondom, hogy "van közvetlen vonal", ha valakinek gondja van, illetőleg "néma gyereknek..." ...de ezt most nem fejezem be...
Felkérem Miss Zsebyt a lektorálásra!
Még böven belefér!
Csá Menya! Na kkor most melyiket? Nekem tapadós kell, leszarom ha 3 000 alatt elkopik!
?
Akkor te húztad ki a gyufát?
nekem is volt,de még nem próbáltam a diablot...alig várom.vagyis van benne 100 méter
bakki, ti hogy kommunikáltok ebben a topikban? Nem is neked szántam a hozzászólást, az "ízes" részt meg végképp nem, csak nem tudtam okosabban megfogalmazni... ...egy percig sem gondoltam, hogy nálad ez lenne a "gyári", bár ha így lenne, akkor sem lenne semmi...
Céép!
Bár a szín terén megegyezik az izlésem a csokik királyával úgyhogy csak annyit mondok hogy a kék szebb
Az nem úgy volt az izé volt a hibás!
Nem,nem!
Szo nincs bánto hangnemröl!Csak nekem szokatlan,hogy egy hölgy igy "csipöböl tüzel".De fenemod tetszik!
És inkább mond meg ha valami nem tetszik,mert azon akkor lehet segitteni,orvosolni,megbeszélni.
Remélem a "gyufát"közülünk senkise huzza ki!
Leégett.
Nehogy azt hidd!Nekem is volt,és csak jooo tudnék mondani róla!Közel 8000-et birt a busán Mondjuk van akinek sikerült megcsusztatni az E-Ringen
Az ízes duma az nem gyári!
Legalábbis nálam nem.
Mondjuk amikor Szombathelyen voltunk dolgozni megkérdezték az ottaniak hogy honnan gyöttünk mert olyan szép ízesen beszéljük a mágyárt?
Csöle ki hypóztad?
Ledőlt nagybátyád háza?
Nem hát!
Sose irsz hülyeséget!Ezt inkább mi "hülye férfiak" szoktuk!De eztis csak ugratásbol!
Betonozás?
Milka! necsináld már ezt velünk! "nembaly"
mikor a nyáron elcsúsztunk,nekem a jó ruha volt a szerencsém...amúgy én is szoktam rövidgatya-pólóban dolgozni menni vele,de ritka az ilyen.inkább azt mondom:fő a biztonság

Ne izélj már, hol volt ebben bármi bántó? Abszolút ráálltam Atti hullámhosszára, még arra is figyeltem, hogy "ízesen" fogalmazzak... Még túl sokat nem kommunikáltunk, így nem ismerheted a stílusom. Egyben biztos lehetsz: ha bántani akarok, akkor az hangsúlyt is kap, bár ez ritka, mert általában érvekkel jövök és nem sértegetésekkel... ahhoz már nagyon ki kell húzni a gyufát...
Ja és Attila a Közlekedési szabályokat is be kell tartani!
váááuuu...