bakki, ti hogy kommunikáltok ebben a topikban? Nem is neked szántam a hozzászólást, az "ízes" részt meg végképp nem, csak nem tudtam okosabban megfogalmazni... ...egy percig sem gondoltam, hogy nálad ez lenne a "gyári", bár ha így lenne, akkor sem lenne semmi...
Nem,nem!
Szo nincs bánto hangnemröl!Csak nekem szokatlan,hogy egy hölgy igy "csipöböl tüzel".De fenemod tetszik!
És inkább mond meg ha valami nem tetszik,mert azon akkor lehet segitteni,orvosolni,megbeszélni.
Remélem a "gyufát"közülünk senkise huzza ki!
Az ízes duma az nem gyári!
Legalábbis nálam nem.
Mondjuk amikor Szombathelyen voltunk dolgozni megkérdezték az ottaniak hogy honnan gyöttünk mert olyan szép ízesen beszéljük a mágyárt?
mikor a nyáron elcsúsztunk,nekem a jó ruha volt a szerencsém...amúgy én is szoktam rövidgatya-pólóban dolgozni menni vele,de ritka az ilyen.inkább azt mondom:fő a biztonság
Ne izélj már, hol volt ebben bármi bántó? Abszolút ráálltam Atti hullámhosszára, még arra is figyeltem, hogy "ízesen" fogalmazzak... Még túl sokat nem kommunikáltunk, így nem ismerheted a stílusom. Egyben biztos lehetsz: ha bántani akarok, akkor az hangsúlyt is kap, bár ez ritka, mert általában érvekkel jövök és nem sértegetésekkel... ahhoz már nagyon ki kell húzni a gyufát...
Bár a szín terén megegyezik az izlésem a csokik királyával úgyhogy csak annyit mondok hogy a kék szebb
Szo nincs bánto hangnemröl!Csak nekem szokatlan,hogy egy hölgy igy "csipöböl tüzel".De fenemod tetszik!
És inkább mond meg ha valami nem tetszik,mert azon akkor lehet segitteni,orvosolni,megbeszélni.
Remélem a "gyufát"közülünk senkise huzza ki!
Legalábbis nálam nem.
Mondjuk amikor Szombathelyen voltunk dolgozni megkérdezték az ottaniak hogy honnan gyöttünk mert olyan szép ízesen beszéljük a mágyárt?
Sose irsz hülyeséget!Ezt inkább mi "hülye férfiak" szoktuk!De eztis csak ugratásbol!
Ne izélj már, hol volt ebben bármi bántó? Abszolút ráálltam Atti hullámhosszára, még arra is figyeltem, hogy "ízesen" fogalmazzak... Még túl sokat nem kommunikáltunk, így nem ismerheted a stílusom. Egyben biztos lehetsz: ha bántani akarok, akkor az hangsúlyt is kap, bár ez ritka, mert általában érvekkel jövök és nem sértegetésekkel... ahhoz már nagyon ki kell húzni a gyufát...