ez jól hangzik akkor már lezs valami hangulta feljavitó eszköz!
alpha mit mondtak neked a fullgasnál mikor elsz busa narancs szinben
ma csörögtem a hollos müveknek,,és már március lett belöle és 1db ,,,mondtam is hogy ha ez igy avn akkor 20.án februárban jövök haza és lefoglalózom,,,de még holnap felhivom öket ismét hogy azért nem ártana ha bövebb infót mondanának...azt a tetem búráját mostmáááá
Nekem mind a 4 japán 600-as formára nagyon tetszik, csak én egy kicsit lelógok róla a baba testemmel.
Gondolom a 600-okra azért fektetnek ilyen nagy hangsúlyt, mert a legkedveltebbek.
Bocsánat, de én sosem beszéltem a Busa vagy az XX szépségéről...
Viszont azt is hibának találom, hogy egy-egy típus hasonlítgatása alapján az egész márkára vonjunk le általánosításokat... Pl. az új 1000RR szerintem egyáltalán nem szép, mert elveszítette azt a jellegzetességét, amitől az RR egyáltalán RR... de ettől még nem mondható, hogy általában a Hondák nem szépek...
...nézd... én soha semmilyen márkát nem fikáztam... egy dolgot viszont bátran kijelentenék, de nem fogom (a barátaimra való tekintettel)... úgyhogy engem ilyen vitába kérlek, ne rángass bele, mert nem látom értelmét... Ha szívják a vérem, poén szintjén reagálok, de nem több...
De ha őszinte akarok lenni: te buktál a Cbx-en... nekem viszont nem tudnál annyit fizetni, hogy Suzuki-t vegyek... szóval maradjunk annyiban, hogy mindenki vegye azt, amire vágyik, meg amire futja neki és kész...
Hát megmondom a frankót. A honda is meg egy csomó más márka is gyönyörű 600-asokat csinál, mindegyik nagyon szép. A busa szépség témában persze hogy nem összehasonlítható ezekkel. De az XX...nél szerintem sokkal szebb a busa. Ez a privát véleményem. Ez nem azt jelenti, hogy az rossz. Csak nem jó...
de ...úgy még jobb... mert ha már a zseniális ember sem tud másba belekötni, akkor tényleg jó választás volt a Honda Milka igazán boldog lesz, hogy végre megvilágosodtál...
napközben is írogattam, és nagyon nem ismersz, ha azt gondolod, hogy engem bárki is el tud riasztani... ...az egyetlen, ami előfordulhat, hogy valamin bepöccenek, cenzúrázatlanul leírom, amit gondolok, aztán nem írok többet, mert írjon az, akinek 8 anyja van... Ezt leginkább IQ-hiánnyal lehet elérni, mert azzal nem tudok szembeszállni, ha valaki érvek nélkül vagdalózik, mert annak úgy sincs értelme...
Mielőtt bárki elkezdené kiforgatni nem vonatkozik innen senkire, csak tényfeltárás volt és egyben válasz...
De egy valakinek igen,Misternek hivják.Nem ismered véletlenül!Neki könnyü,annyit dolgozik,hogy nem marad ideje,bánkodni!Ezis valami!Egyébként ezért még szorulsz!
alpha mit mondtak neked a fullgasnál mikor elsz busa narancs szinben
ma csörögtem a hollos müveknek,,és már március lett belöle és 1db ,,,mondtam is hogy ha ez igy avn akkor 20.án februárban jövök haza és lefoglalózom,,,de még holnap felhivom öket ismét hogy azért nem ártana ha bövebb infót mondanának...azt a tetem búráját mostmáááá
Gondolom a 600-okra azért fektetnek ilyen nagy hangsúlyt, mert a legkedveltebbek.
Viszont azt is hibának találom, hogy egy-egy típus hasonlítgatása alapján az egész márkára vonjunk le általánosításokat... Pl. az új 1000RR szerintem egyáltalán nem szép, mert elveszítette azt a jellegzetességét, amitől az RR egyáltalán RR... de ettől még nem mondható, hogy általában a Hondák nem szépek...
De ha őszinte akarok lenni: te buktál a Cbx-en... nekem viszont nem tudnál annyit fizetni, hogy Suzuki-t vegyek... szóval maradjunk annyiban, hogy mindenki vegye azt, amire vágyik, meg amire futja neki és kész...
Mielőtt bárki elkezdené kiforgatni nem vonatkozik innen senkire, csak tényfeltárás volt és egyben válasz...
pezsgö lesz?
Ígérem óvatos leszek!