Tisztelettel megkérem, hogy ne magázzon, illetőleg ha már ezt teszi, javaslom az "Ön" szó használatát, melyet sokkal udvariasabbnak vélek...
Továbbá tájékoztatom, hogy semmilyen szinten sem vállal(hat)om más egyének motoroztatását, mivel nem állna módomban kivárni ama becses pillanatot, amíg a kedves utas hátsó felét a motoromra helyezé, mert úgy fetrengenénk valahányan, mint ama bizonyos büdös bogár...
Újságokban olvastam a tesztjét, jókat írnek róla, nekem a képek alapján nem csúnya, bár én a RocketIII at is igen kedvelem( Az ízlésről nem lehet vitatkozni)
...szerintem már nem voltál "online", illetőleg nem írtam neveket, mert akkor akarva-akaratlanul bántottam volna mást... Szóval ha akkor figyelsz, biztosan észreveszed...
véleményem:sokkal "gyorsabban" reagál a fék.meg nem hajlik,nem veszik el benne az erő mint a simában.vagy hogy is írjam hogy ne szóljanak meg a profik szóval erősebbnek tűnik mint a sima.
Kis kolléga, a gumi fékcső nagyobb melegben+intenzív használattól rugalmassága miatt kitágul, és veszít a folyadék a nyomásából( puhább lesz)
Jut eszembe te így szoktál motorozni?
Továbbá tájékoztatom, hogy semmilyen szinten sem vállal(hat)om más egyének motoroztatását, mivel nem állna módomban kivárni ama becses pillanatot, amíg a kedves utas hátsó felét a motoromra helyezé, mert úgy fetrengenénk valahányan, mint ama bizonyos büdös bogár...
És kívelről legyen látható a gépcsoda!
Nekem teccenek a hondák csak az a lényeg hogy REPSOL-os festése legyen
Jut eszembe te így szoktál motorozni?