Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nembaly!Bármit vállalok!Illetve a "bármi" azért tulzás,de sok mindent!
Menya mire esküszik? (azon kívűl hogy Gabycának esküdözik folyamatosan.. )
Komolyan mondom.
Mert általában gyakszira jártam vele.
Vagy nagybátyámnak mentem segíteni újraépeteni a házukat és azt is jó munkás ruhában
Ha túrázni akarsz Road Attac, bár Euró-ringen sem bírtam megcsúsztatni az ára tökéletes.
Én Metzeller M3 at teszek az enyémre ha lekopik a gyári mert tavaly azt használtam és hidegen is bolondbiztos.De Menya másra esküszik úgy hogy neked kell döntened!
Zseby!
Ma eléggé csip a nyelved.Nem?Bár engem nem érintett,de megkérdezem,hogy bánt valami,vagy valaki?
Köszi Csöle! esetleg vmelyikről tapasztalat?
PERSZE....
Ezzel teljes mértékben eggyetértek.
Tudom hogy legalább egy farmergatyó nem ártott volna meg vmi dzseki de akkor nem gondolkoztam.
Amúgy ez volt az eggyetlen alkalom hogy rövidbe nyomtam amúgy mindig volt rajtam hosszú gatyó.
Michelin Pilot Power
Metzeler Sportec M3
Pirelli Diablo Supercorsa Pro
Add nekem kölcsön pályázni,oszt olyanra fujod utánna,amilyenre akarod!
aKKOR NEM ÍRTAM AKKORA HÜLYESÉGET
Akkor ez egy darabig engem nem érint!
felvetnék egy új témát ha nem vagyok túl tolakodó.
Milyen gumit ajánlototk a Busára.....elment a gyárim és lassan itt a szezon...esetleg ha tud is valaki emberi áron
gyanítom, hogy igen, de ha nem, még mindig ott a hátsó ülés... ...bár neki van kis "hátizsákja", úgyhogy általában nem szabad...
Atti a plasztikai sebészt nehéz megdumálni egy laza elcsúszás után, hogy nagyobb dolgokról ne is beszéljünk!
Itt sokan ugratjuk a fórumon egymást, de abban egyetértünk hogy védőruha nélkül őrültség motorra ülni!
Elmondani nehéz!Átkell élni,érezni!
De a lényeg,hogy nem tágul!Ez akkor elönyös,ha határon motorozol(pály,kétszemély+pakk)
Jó estét.
Megvan elégedve a válaszommal?
Igaz milyen jól ki tudom magyarázni magam?
Suliba nem árt!
Hali !
Hát jó!
De azért utólagosan is megköszönöm neked
Még Milka is?
Pontosan!
Most jol,és nagyot szoltál!Le a kalappal4Még megtudod lepni az embert!
Amiér 25 éves voltam ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nincs az az isten, mely ezt Önnek megmondaná... ...én meg tuti nem fogok fél órát kotorászni, hogy visszakeressem...