Ha túrázni akarsz Road Attac, bár Euró-ringen sem bírtam megcsúsztatni az ára tökéletes.
Én Metzeller M3 at teszek az enyémre ha lekopik a gyári mert tavaly azt használtam és hidegen is bolondbiztos.De Menya másra esküszik úgy hogy neked kell döntened!
Ezzel teljes mértékben eggyetértek.
Tudom hogy legalább egy farmergatyó nem ártott volna meg vmi dzseki de akkor nem gondolkoztam.
Amúgy ez volt az eggyetlen alkalom hogy rövidbe nyomtam amúgy mindig volt rajtam hosszú gatyó.
felvetnék egy új témát ha nem vagyok túl tolakodó.
Milyen gumit ajánlototk a Busára.....elment a gyárim és lassan itt a szezon...esetleg ha tud is valaki emberi áron
Atti a plasztikai sebészt nehéz megdumálni egy laza elcsúszás után, hogy nagyobb dolgokról ne is beszéljünk!
Itt sokan ugratjuk a fórumon egymást, de abban egyetértünk hogy védőruha nélkül őrültség motorra ülni!
Mert általában gyakszira jártam vele.
Vagy nagybátyámnak mentem segíteni újraépeteni a házukat és azt is jó munkás ruhában
Én Metzeller M3 at teszek az enyémre ha lekopik a gyári mert tavaly azt használtam és hidegen is bolondbiztos.De Menya másra esküszik úgy hogy neked kell döntened!
Ma eléggé csip a nyelved.Nem?Bár engem nem érintett,de megkérdezem,hogy bánt valami,vagy valaki?
Tudom hogy legalább egy farmergatyó nem ártott volna meg vmi dzseki de akkor nem gondolkoztam.
Amúgy ez volt az eggyetlen alkalom hogy rövidbe nyomtam amúgy mindig volt rajtam hosszú gatyó.
Metzeler Sportec M3
Pirelli Diablo Supercorsa Pro
Milyen gumit ajánlototk a Busára.....elment a gyárim és lassan itt a szezon...esetleg ha tud is valaki emberi áron
Itt sokan ugratjuk a fórumon egymást, de abban egyetértünk hogy védőruha nélkül őrültség motorra ülni!
De a lényeg,hogy nem tágul!Ez akkor elönyös,ha határon motorozol(pály,kétszemély+pakk)
Igaz milyen jól ki tudom magyarázni magam?
Suliba nem árt!
De azért utólagosan is megköszönöm neked
Most jol,és nagyot szoltál!Le a kalappal4Még megtudod lepni az embert!