Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a Tibikeeeee...

Na jóéjt! megnézem ezeket az ipari barmokat a heti hetesben!
Ciactok!
ééééén? hol?
Zseby Zseby te baba... Ne huncutkodj!
szerintem NEKI van
egy kicsit rácsüccsennék
A leglátványosabb a keresztbe V4-es blokkal készült Biplane, ami a motoroknál használt formákat és technikákat ötvözi a repülőgépekével. Alkotói szerint rajta különösen intenzíven lehet majd átélni a gyorsulást és a kétszárnyas repülők szabdaságérzetét.

Hengerűrtartalom: 1000 ccm
Hosszúság: 2166 mm
Szélesség: 645 mm
Magasság: 906 mm
Fistvannak egy kis csemege! Tokio motorshow:
jesszusom mekkora állat egy motor szép nagyon
de nincs olyan szép mint egy hayabusa
sose lehet tudni
ÁÁÁÁÁÁÁÁ...ahoz nincs mersze...
elfelejtettem átjelentkezni az sajátba
dicsak mi történt milkával?
még a végén motort vesz
nemééén...én unom már, nem szeretem a romantikázást... Konkrét vagyok...
Üdv Hölgyek Urak! Csapattunk mi is délután a szép napsütésben! Remélem most már hamar itt lesz a jó idő!
Irigykedsz?
Húúúú...ez már egy brazil szappanoperához kezd hasonlítani...
Egyébként itt három haveromnak is van vzr 1800-asa és bődület jó gép! Gyönyörűen szól, brutálisan megy. Az tuti, hogy evvel nagyon odavágott a suzuki! Nincs ellenfele..főleg ennyi lovéért! Kedves barátom 230-at (!) ment vele. Én is gurultam vele egy órát, igen igen komoly masina! Nagyon jó móka vele túrázni! 3,5 alatt százon van!
Ki - ki szaunáztunk, szoliztunk, infra szaunáztunk, jakuzziztunk... úsztunk.. a boldogságban is... a kinti 38 fokos vízben áztattunk a popónkat... egyszóval nagyon jó napunk volt... haza jöttünk, aludtunk... majd éjszaka kukorékolunk...
És kiázott a zsákja rendesen?
Szép estét....
Haza hoztam épségben az Uram
Nagyon jót pancsoltunk.... lassan jön Ő is csak nagyon pakolászik...
Ehy haverom küldte a képet...de én még nem hallottam, hogy ez valóban létező modell lenne...
kiváncsi lennék a hangjára. gondolom az 1800cc odaszól rendesen.
Brutál lehet az 1800-as vzr motorral...