Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom csak rá kell hogy menjek a Veyronra!
Én meg az USA-ból egy dupla turbo-t.
Nem is tudják mire költsék!
nekik a legjobb,megint kaptak 5%emelést csak úgy
Amire én gondolok azt!
Fiveurban bácsi nyugdíjas.
Drága kisfiam Attila!
Pillanatnyilag nincs munkám, egyébként középfokú villamos gép, és készülék gyártó vagyok!
Szabadidőmben lakásokat újítok fel!
Nem kellene neked már aludnod!
Jó akkor megrendelem Szűcs Zoli barátomtól a túrbót! http://www.szucsmotors.com/suz...
Nekem amúgy 3 munkahelyem van egyszerre Valamiből kell a benzinre a pénz
És te mivel keresed a kenyered?
Fiveurban bácsinak minek teccik lenni a foglalkozásának?
Mert már szinte mindenkijét tudom de még a bácsiét nem.
Nem muszáj megmondani ha valami titkos ügynöknek teccik lenni csak én ilyen kíváncsi vagyok
Nem,ez egy hülye pasi volt,akinek nem volt hajlandó kifizetni a kutya gyógyszerét,inkább otthagyta mert hogy ő nem költ rá.na én meg előző nap jól megmondtam neki a magamét.
Nem, csak próbálom behangoltatni a motort, mert az első nem sikerült túl jól és nem tudom, hogy tényleg túl sok van a hengerfejben a csatornákból kimunkálva, vagy csak a beállítás rossz. Teljesítmény: már az is elég lesz, ha az enyém többet tud keréken, mint a tied főtengelyen. Mondjuk ehhez már most sem kell túl sok. Most 187 lóerő keréken. Még bele fog kerülni egy WISECO dugószett, egy 22000 kilométert futott teljesen kopásmentes henger, meg a kipufogóoldalra egy elfokolt szívó vezérműtengely a 22000 kilométert futott blokkból amit egy nagyon kedves ismerősömtől kaptam gombokért. Meg az összes csapágy cseréje, hogy ne legyen gond. Ezek még kb 10 lóerőt hoznak, de lehet, hogy csak 6 lesz belőle, de akkor sem fogok sírni.
csak én meg ott álltam a háta mögött,nem vett észre.És mindjárt rávágtam hogy itt vagyok te hülye vén f..sz!na nem szoktam igy beszélni,de ezt nem hagyhattam ki Meglepődött ám.De a főnököm is!
Mostmár kezdem érteni hogy mért piszkáljátok mindig szegény milkát

Milka tudom kapolok lista
egyre fentebb kerülök a ranglétrán
Erre azt mondtam volna: itt vagyok B..meg mi a f.sz kell!
Lol.
csak nem a kígyónak a gazdája?
Semmi baj!Megszoktam...tegnap melóban egy kedves vendég igy keresett:hol van az a hülye p....csa?
Igen!
Sőt holnapis és azután is.
Valóban nem most készült de hétfőn már így fog kinézni az tuti! laci75
Na persze Gabi! . .
Az a szövegkörnyezethez tartozott, és nem bírtam kihagyni bocsi
Hiányzol...ritkán írsz Laci!
Mikor?Hol?
Holnap letékázom magam......majdnem egy napot dolgozom..../24óra/
Nagyon jó volt ma is hazasuhanni az m1-en!
Hali Mr.
A felniket akarom kipolíroztatni és ismét a az első telóimat kell szétszedni mert tavaj rosszul rakták össze és nem egyformán állítható a kettő és ez bosszant.l aci75