Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne aggodj enyémen van már elég természetes kopás...nincs mit vágni...
Drága jo uram!
Én rendes neveltetésben részesültem,volt gyerek szobám,stb.Egyébként te hallottál már olyan teherest aki káromkodott?
Nem de ha akarod akkor zsidót csinálhatunk belőled! Csak 1 nyisszantás az egész
Mért miez? papnevelde?
Eztet lehessen mondani,csak káromkodni ne tessék!
Nem jó az szarra sem...
Pontosan!És nem akarom magamat fényezni,de ha vasam lenne a tét,hát nemsok esélye lenne!De szerintem evvel mindannyian igy vagyunk4
Ezt viszont cáfolom4Meg az osztrákotis!
iszonyatos hangu vasakkal járunk oda évek ota(már három éve "él" ez a rendelet).De eddig a legnagyobbgondjuk az volt,hogy ne rakjuk a vasakat a járdára,mert nem férnek el a gyalogosok!
Ahogy ismerlek az meg nem olyan egyszerű, de tényleg ha már úgy is el akarja venni akkor küzdjön meg érte!
ott az a jó hogy a rendörök,emberek jóindulatuak,,mert ha ezt az eröt magyaroknak adnád akkor nem lenne autós,meg motoros az úton,,,ott más a nép felfogása,,és ha szépen elmész az emberk mellett azok nem káromkodnak,,hogy mi a faxért száguldozik,,hanem hadj menjen ö is felfogja hogy autópálya széles út nincs rohangáló gyerek,,,mert ha látod a kissebb helységeken átmegyek nem cincálom neki,,nincs értelme...
No-no előbb a Veyron!
Hat legyen az magyarrendör,angolrendör,vagy maga az ördög,a motoromat ugyan elnem veszi!Akkor inkább fogozzunk4
Elméletileg igen de a szabályok csak északolaszországra érvényesek, Róma alatt más törvények uralkodnak, van ahol a helységnév tábla mellé ki van írva vedd le a sisakod hogy lássák ki vagy!
Five...te az én emberem vagy...igen jó barátok leszünk!
OK ne vedd komolyan úgy váltassz ahogy akarsz, csak akkor add el a többi fokozatot annak aki használja!
Ja most meg azt hallottam, ha nem felel meg a mocid a hangnorma előírásnak olaszban, akkor ha elkapnak elkobozzák és bezúzzák(!)
mikor eljön az idö akkor váltok ...
Hát a jó k...va annyukat azt...
Előbb a Veyron
Én nem biztos hogy szeretnék akkor ott élni!
Azért Nápolyban nem volt ilyen, azt mondták álljak rá a záróvonalra és húzzam neki!
És még ott a nap is süt.
Hát akkó menj vissza...ott legalább jó meleg van, meg kaja is meg munkát is kapsz!
mr haya
a multkorira még azt akartam mondani hogy kint nem jó felbösziteni a soföröket,baválósan,elözgetni..stb
1.mert felemelik a telefont és leadják hogy milyen szinü motoron merre mész,rendszám nem kell...
2.tele van rendörökkel az út,föleg mellék utak és várnak,ha még elöttük elözöl egy zárovonalon,
ez a fogalom ezt jelenti
Dangerus driver
ezt ha rád bizonyitják el is kobozzák a helyszinen motorod!
és nagyon egyszerüen rád tudják bizonyitani!-azt mondják,és ha van egy telefonos bejelentés ennyi...már ugrott is a mocid..meg a jogsid is akár...szóval csak ésszel..
nem árt kinti törvényekkel képben lenni
Nembaj kell az ilyen kapcsolat!