Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aaaa nem igaz am
Mióta kiszabadultam nem akarnak alkalmazni sehol.
na akkor ki it a gróf baze...munkanélküli..meg új busa...
akkor en csondben maradok mert az apehnal dolgozom......
Én is pont ezt akartam neki irni! Hogy a végefelé egészen belejött a váltogatásba. Biztos akkor tanulta.
Én meg 10 éve munkanélküli vagyok.
Bagoly mondja bögölynek!
A fuvarozok,na azok dolgoznak!Éjt nappallá téve(napi kilenc orát,mert ugye ugy hivatalos).
Zoo!
A bal lábadnál lévő kis karral le-föl lehet váltogatni ami sokkal élvezetessebbé teszi a dolgot!
Egyszer próbáld ki hidd el tetszeni fog!
Az biztos, hogy sokat tanultam és rengeteg tapasztalatot és kapcsolatot szereztem. A mostani cégemet 2 év alatt raktam össze ilyenre
Bizony bizony...ettől lesz az ember sokoldalú...
te csöle én évente váltottam néha cégeket,de ez hónapokra jön ki ráadásul mukatipusokat is te neked már géniusznak kéne elgyél,,de amint látom másikoldal lett belöle
jah az elöbb is elszált minden tiszta pipa voltam erre a szerverre

csöle jah nézegetem a régebbi felvételket, képeket,és rájövök milyen jó is volt néha lekamerázni dolgokat...
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.yo
utube.com/watch?v...

Jó hosszú lista nekem kicsit rövidebb.
ja nekem is...akkor nem nálam van a gáz...
Te Zooo! Te má itt télen az ágyban fekve lemotorztad az idei szezont bazeg
Nekem is volt ilyen,pl.most az előbb.
akkor majd kipróbáljuk,,,én megyek 3 aik meg néha 4 te meg jösz 6ik ban ...
nem a forgalom miatt szoktam visszakapcsolni meg kissebb fokozatban motorozni,hanem az élményért,,van eröö és élvezem,nem kell a féket annyira markolászni....pláne olyan kinyir kanyargós úton...telsejen más az útviszony kint meg itthon,rövid hirtelen kanyarok,,,,nézted a 2-3 részt?
Hát ja Mr...vótam én már minden...segédmunkás, zenész, bróker,pincér, kidobó, elektronikai műszerész, természetgyógyász, pénzügyi tanácsadó, rendezvényszervező, kocsmáros, éttermem is volt, Disco-m is volt, területi képviselő, cégvezető, kereskedelmi vezető…és még sorolhatnám… ja meg fasz is voltam...jóóó soxor...
haat most nekem is ez volt...
Neketek is elszokott szálni a fórum oldal? Egyszerűen van olyan, hogy órákig nem jön be semmi...de minden más egyéb internetes oldal pedig igen...hmmm...
Sőt vannak olyan elveteműltek akik XX-el és még dohányoznak is mellé!
Még nem néztem a beosztásomat.Igy meg nem igérek semmit.
Most dobtam ki az enyémet a szemétbe, mert volt benne már 5000 km...keresd meg...
jo neked, nekem meg a szemetet nem adtak ingyen...de azert ne sirankozzunk (mindenki busaval jar)
es valjuk be ez az a dolog ami nem olcso hobbi...vagy elet?