De a másik túlzás amit Zoo csinál a gumifogyasztás terén.9 percig 3.-ban motorozni, ugyan ezt a Busa símán tudja 6.-ban is főleg 140-150-es tempónál közepes forgalomban!
A pénzért igen dolgozni kell. Az meg, hogy valaki dolgozik de nem keres eleget az meg az ő baja. És én nem hiszek a nem voltak megfelelő körülmények meg a nem volt szerencsém mesékben...
Nem innék rá mérget, hogy sok olyan ember van aki annyit dolgozott meg tett az életében mint én...csak úgy zárójelben jegyzem meg...nem nagyon akarnak adni semmit ingyen.
Egyébként abban igazad van, hogy 800km alatt eléggé szét lehet amortizálni egy egyébként is már közepes gumit.
metzeller tényleg jóóóó nem vitás!
de félek töle hogy pik pak elfogyasztanám,ismerem kezeimet,,,,
fistán naná hogy a tied zabagép! wazze mennyit mondtál 220 LE meg már nagyobb nyomaték,már azt észrevettem ha csak kipufogó csere volt,,nem hogyha piszkapeti a gépben...
én is nem túrás gumi párti vagyok,,de hidd el nagyon jó volt....az alatt az 1500 alatt mig használtam,,,
szerintem busára pont ez kell,,közepe keméynebb és a széle olyan puha....ha meg mindenhol puha akkor ez van kopiiiiiiiik
akkor michelin pilot...mondjuk gondolhattam volna mert az automon is az van...michelin sport pilot, de bevallom egyik guminak sem volt olyan tapadasa, tartasa mint ennek
Alpha!
Szard le,hogy melyik ma legjobb a piacon!
Vedd meg a legpuhább gumit 52-és 60ezer forint közt!/Ez csak hátsógumi ár!/oszt nyugi!
/Metzeller Racetech K3/
farsang?