Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fiveurban:: finster dobok duruzsolnak!
Szépen szólnak szerintem!
Hát benne van a könyvében nem? Hányas fordulatig lehet pörgetni... 600 km-ig asszem 5 000
vagy mi vót...
Tornyi gratula nagyon szép, milyen cső van rajta?
Azt mondták a bejáratásról a szalonba, hogy 200-nál ne menjek gyorsabban 1000 kilóméterig, mert ami benne van olaj nem bírja, gondolom ez inkább a nyári melegre igaz de azért vigyázok!
hali grat hozzá majd kicsit jobb az idö akkor csekkoljuk
Sziasztok Hayabusások!

Nekem is sikerült tegnap szert tennem egy sólyomra!
Ehh biri látom neked is meglett!
Gratu! :))))))
Sziasztok, lenne egy kérdésem!Nem tudjátok megmondani ,hogy mit mjelent az RZ mert vizsgáztattam a mocit és a bm központ ban lekellett ellenőríztetni mert más állt a motor papírjain mint a moci típusa,a papírokat megkaptam meg minden rendben van de kiderült ,hogy amin ülök nem suzuki gsx 1300 r hayabusa,hanem suzuki gsx 1300 r hayabusa rz.Tehát a lényeg lényegének a lényege ,hogy azaz rz mit jelent a végén?
én is mindig rendesen bejárattam késöbb hálálja meg ugy is
Az tény, hogy nem kicsi önuralom kell hozzá...
Én könyv szerint járattam 1600 km-ig! De minden mocimat egyébként...
nem is te lennél
Oksa,csak nembirtam ki,hogy ne tegyem szová!
mi is szoktunk quadozni meg nivázni de inkább a niva
Hát ja! 1000-ig csak ahogy kell...meghálálja!
Visszafele majdnem borigattam csak eszembe jutott hogy tilos ilyen gumival hidegben!/ De kívánta volna meg én is/
A féket próbálgattam szerintem jó, bár meleg aszfalton meleg gumival biztosan sokkal jobb!
Futómű? Fék? Na mindegy majd felhívlak vmikor...
6-7000 ig olyan mint a régi afölött vadabb, de még nem kergethetem igazán mert ez az olaj ami benne van nem arra való. Azért az A8 le lett vele tólva nem birtam ki!
Jó az igazsághozaz is hozzátartozik, hogy én az elmúlt 2 telet végig quadoztam, uhhogy elég volt a hidegből, meg dzsuvából...
Milka a megtett táv volt 210 kilóméter, 240 nél nem mentem gyorsabban, hisz tudod járatom!
Aaaz nem szotyi! És mit hallani? Milyen a motyó?
Csöle, itt 14 fok volt és sütött a nap, nem lehetett kibírni motor nélkül!
Na felébredtem, Busati vagy?
abban biztos voltam! Hogy őszinte legyek, motorozzon ilyenkor a f....om... Még fiveurban-t megértem abszolút, mert full új a vas, én sem bírnám ki!
kicsit nagyon