Az ilyen csicsás fényezést kb 1 hét alatt megunnám, aztán meg már nem sok örömömet látnám benne. Ez a szín meg úgy tűnik, hogy gyári, mégsem jön veled szembe soha(az eredeti Szingapúrban található)
Én az ilyen megoldásokat szeretem, ha csak az inyencek csemegézne a motoromon. A pórnép nem érdekel!
csak egy ötlet miért pl nem ilyen? nem erre konkrétan gondolok csak mondjuk egyedi?
nem gondoltam ennyire elvaditani de lehet szerintem szolidan is jót ütöst összhozni,neked a mocidnak elev nem hagyományos a felépitése,meg érdemelne elökelö festést hozzá..egy ötlet..
köszi az elismerést,,én semennyit mert egy ismerösöm irta nekem,mivel látta hogy milyen fanatikus hayabusa imádó vagyok,,vártam a mi lesz a reakció,,én lenni motoros nem költö !
Kevlár Busatinak a motorján van, jobban mondva az karbon-kevlár szövet. Ez tiszta karbon. Aztán, ha sikerül, akkor nyárra ilyen színben fog pompázni a kicsike:
hayabusán szállok 200al
találkozok pár madárral
gyorsitok én már a tempón
nem is látszik már a templom
szép a szine ezt szeretem
minden este kenegetem
csilli villi minden rajta
azért mert ez ilyen fajta
ezértő a hayabusa
Én az ilyen megoldásokat szeretem, ha csak az inyencek csemegézne a motoromon. A pórnép nem érdekel!
nem gondoltam ennyire elvaditani de lehet szerintem szolidan is jót ütöst összhozni,neked a mocidnak elev nem hagyományos a felépitése,meg érdemelne elökelö festést hozzá..egy ötlet..
találkozok pár madárral
gyorsitok én már a tempón
nem is látszik már a templom
szép a szine ezt szeretem
minden este kenegetem
csilli villi minden rajta
azért mert ez ilyen fajta
ezértő a hayabusa