Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alpha! Ők is jönnek a buliba?
Na és akkor most beszélj a nőről...
Az ilyen csicsás fényezést kb 1 hét alatt megunnám, aztán meg már nem sok örömömet látnám benne. Ez a szín meg úgy tűnik, hogy gyári, mégsem jön veled szembe soha(az eredeti Szingapúrban található)
Én az ilyen megoldásokat szeretem, ha csak az inyencek csemegézne a motoromon. A pórnép nem érdekel!
de ez sem rossz....
nekem peldaul ilyesmi szintu, jellegu kepek tetszenek....meg nem tom mi lesz rajta de majd a festomuvesz baratunk kitalalja.....
Mert a kettes képen látható legfőbb optikai tuningot nem tudnja beszerezni
csak egy ötlet miért pl nem ilyen? nem erre konkrétan gondolok csak mondjuk egyedi?
nem gondoltam ennyire elvaditani de lehet szerintem szolidan is jót ütöst összhozni,neked a mocidnak elev nem hagyományos a felépitése,meg érdemelne elökelö festést hozzá..egy ötlet..
Hát most ezt találtam ki, aztán hogy a végén mi lesz, azt még nem tudom...
köszi az elismerést,,én semennyit mert egy ismerösöm irta nekem,mivel látta hogy milyen fanatikus hayabusa imádó vagyok,,vártam a mi lesz a reakció,,én lenni motoros nem költö !
Helyes! nem is arra való, hogy az ember ráüljön az ülésére...meg neadj isten rá is fingjon ....arra a szééép motorra...
ilyen mélykék lesz a mocid?
Nem fogom összepiszkolni, ha már ennyi energiámba került. Beállítom a szobába, aztán gyönyörködöm benne.
Aztán már csak néhány apró alakítás és őszre el is készül teljesen...és mehet vissza a garázsba...
Ja második szerda!
Na szerda van megyek fürdeni!
Reméljük az idén megismerhetjük, van egy pár Bendegúzjelölt a csapatban!
A fiam imádja az ilyen bulikat.Hétfőn lesz 5 éves!Motorostalikra is szoktuk vinni néha.Olyan szövege van hogy csak na!Le sem tagadhatná hogy Bendegúz!
Időpont hiányában nem tudok erre mit mondani sajnos.
Ha jössz azzá teszem!
Kevlár Busatinak a motorján van, jobban mondva az karbon-kevlár szövet. Ez tiszta karbon. Aztán, ha sikerül, akkor nyárra ilyen színben fog pompázni a kicsike:
Mér mi lesz ez gyerekzsúr?
Még nincs időpont és a gyerekek is jól szokták érezni magukat, látván a sok ökőr felnőttet!
Szerintem a legszebb retró robogó, sőt Ő A ROBOGÓ!
eZEN MENNYIT GONDOLKODTÁL?
hayabusán szállok 200al
találkozok pár madárral
gyorsitok én már a tempón
nem is látszik már a templom
szép a szine ezt szeretem
minden este kenegetem
csilli villi minden rajta
azért mert ez ilyen fajta
ezértő a hayabusa