Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ati ha nem lesz jó az új busához akkor tényleg eladom.......
mert néztük fiverrel s eléggyanus hogy rámegy az új hayára is......
raadasul meg sztem menni is nehez vele...a min 250 es kerek ezeken az utakon ahol szinte mindenhol nyomvaju van...
Aztán már ez a motor is újra lett festve, jelenleg ilyen: katt!
na csá!
Kibaszott szép! csak menni nem lehet vel rendesen nem? Mindig elbasszák evvel a kitolt hátsókerékkel...ami ráadásul szerintem szarul is néz ki...elveszti az igazi motor formáját...olyanná lesz mint vmi hycomat...
maga a szinosszeallitas az ami sztem megfogja az embereket, nem is az sokszor hogy mi is van rajta
itt vannak még képek róla:katt ide!
Még nincs feltéve rá, hogy ne zavarja az összképet. Amúgy egy magyar srác, Atkári Krisztián munkája.
Szia Zoo! Dobj egy nagyon baráti árat a kipufodra! Ha nagyon baráti lessz, akkor megyek érte! Köszi!
sztem radiofrekvencia elven mukodik.....tudoooood!
NA látom elpunnyadt mindenki! Jó éjt!
és mia tököm hajtja a kerekét? Mert láncot nem látok...vmi kardán?
Az enyém eladó...ha valakit érdekel...
en nem is azert vettem egy busat h utanna meg tul adjak rajta...max majd a busa ad rajtam tul
Alphaaaaa! Had szarjak beee! Lééécci!
és mi lesz ha szakit a csajával, ,,azt a leborult elcsúszást már látom elöttem egy kanyarba elfékezést
Egyebkent most szolt a haverom van airbrush szett elado....nem tom milyen meg nem lattam.....kb asszongya 150 a bootba de 75 ropi es vihetem a profi szettet.....meg kellene egy ket probat csinalni....mert ha megy a dolog akkor elegge szep dolgokat csinalhatna maganak az ember
A kép meg kimaradt
Ez a jenki meg a csaját festette a motorra. És ha szakítanak, vagy el akarja adni a motort? Kinek kell egy ilyen?
Ez a baj az egyedi motorokkal, nehéz megtalálni az a vevőt, akinek egyezik az izlése veled.
Abban is a szolidabbakat kedvelem. Az ilyen cicoidokat valaki úgyis +b...a melletted!
Az elso a hugom a masodik az unokanoverem
Szolhatok nekik...sztem beszarnal....