Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy olvastam,de az időpontig vagy nem jutottam el,vagy vak vagyok.
De legalább ott a pótkerék mindjárt nálad!Mert ugye oldalt ott van a mocin!
A farsangi felhívást olvastad?
De jó!Végre akkor lesz kivel motoroznom!Mert még nem nagyon van kivel!
Köszi előre is!
Almás pite! Húúúúú de ennék most 1 tepsivel!
Bár szerintem a Vespa féke hamar elkopna
Ha jó lesz,odaadom egy körre a Vespát,kisdobos becsület szavamra!
Zoo holnap mikor kelsz fel akarok veled telcsizni!

Eeeeez ottt vóóóóóóót!
Gondoltam ha Hondásokkal megyek túrázni a Vespa is elég!
Tudom milyen,hiszen ment!Hát 125-ös létére nagyon megy és nagyon tetszik kinézetre is.Az enyém 82-es.Nem mondom meg hogy 30 ezerért jutottam hozzá Ilyek PK Automatica ennyiért nincs mégegy,az is biztos!
Jóóóókis jövedéki engedély problémák...hihhhiiiii....
cevlárba öltözteted a madaradat
a tiédnek föként jól fog álni,fekete arany....
nos igen angoloktol ne várjon sokat az ember,nekem is 1 hónapig jött a sisakom,,anóó,söt jött valami más is még angoloktól az is rettentö szar a postázás,meg az egész rendszerük,félek is tölük rendelni,ha idöre kell,,,nah ennyit great britannnnyiáról! hong kong ból hamarabb megkaptam a lencsémet a camerához! ott tényleg 2 hét és becsapódik a cimre!
Beszartál az új busától mi? Marad a garázsban legónak mi?
fistvánt biztosan érdekli a pálinkafőző /vámos/
aha...kössz!
Kár szerettem volna tudni milyen, kacérkodom eggyel!
Mi 7 évig pálinkát főztünk.Vagyis van egy eladó főzdénk ha valakit érdekel!Berendezéssel 1 hektáron,ami épitési teleknek is alkalmas.Iá:nem tudom.
Biztos meg tudja csinálni Carbonmad is a karbon a motoron topicból, csak nem tudtam nélkülözni a gyári idomokat. Ha csak be kell vonni, az olyan 16-18 körüll kijön, de akkor nem biztos, hogy pontosan fog illeszkedni.
Bocsika,nem vagyok képben!Nagy szomorúságomra a Vespa egyenlőre megadta magát.Vagyis ment,aztán valami dugulás lehet csak a baj többek szerint,de a férjem még nem ért rá szétszedni.Nagyon szeretném már ha jó lenne,csak hát minden az idő kérdése.
itt inkább pálinkát csinálnának belőle, csak a tavaly a termés érdeklődés hiányában elmaradt. Romániából hozták be a léalmát, csak hogy igazán off legyek!
imádom...na
Imádos az almás lepényt!
Mégegyszer próbálom megtudni a visszatért Busalánytól, a Vespát használja-e?