Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kívánságműsor a halálonemed vazze!
.....majd ahogy jön az ihlet.....LEGYEN ÚGY!
No persze!
Te meg a kisiparos......Aki temet minket,és új Busát vesz! .
Hahhhha...de kérlek hogy fehér flexibilis fagyálló ragasztóval tedd!
Ne izgulj! Mi szeretünk! Te vagy a mi hősünk, katonánk, elöljárónk, védelmezőnk!
Hozhatsz amit akarsz magaddal....krumplipucolót....sereget....tökmindegy!
Megnyúv
asztalak! . ...és leraklak,mint a járólapot! . . .
Ebből tényleg verés lessz vazze!
Azt a kavicsos szart is kiverem belőled!Csak lássalak! .
aszonta hogy minden lassú vagyok most itten zokog a sarokba
Jaaa...erről beszélek...adtak gyorsan a krumplipucoló gyereknek egy egyenruhát, hogy ha má ott van had fényképeztesse le magát 1x igy is...aztán huzás vissza a konyhába...csak ami kézné vóóóót ruha kicsi vóóóót...
erre anyit tudok mondani,hogy nagyon sok kanyarban oda rakattam volna a kezdet a lábtatrtóm alá,hidd el nem akartad volna ott hagyni

másik kérdés te honnan veszed metzeller gumádat és mennyiért?

és ki tud leg jobb árban michelin pilot power2ct
vagy pilot road2

már szeretném iylen gumával eleve elhozni,azal ,meg azt csinálnak amit akarnak,valamit seftelek velük...
pár évig Lord néven futottunk, most CloSE, mert lett egy egyesület... ( a hp www.unrealtournament.hu de most költözés alatt van...)
Amugy kicsi a gatya rad?
bazeg mister ezt inkább ne mutogasd baze...olyan vagy a képen mint egy alultáplált román bucsus cigánygyerek a jelmezbál előtt...
melyik?
persze tudom h gyenge csak a fejem rajta van a honlapon a tagoknal.....
Jóóóvan alpha látom te is kocka vagy mint én! (Voltam) Már nem vagyok aktív, de a klánom a legjobb az országban még mindig! UT2004
Ez gyenge volt Alpha!
Ilyen az igazi! .
Lányom? Te összekeversz Milka egy másik jóemberrel...mondjuk Busatival asszem...
Zooo4

Milyen vidiröl maradtam le?Azaz milyen vidin csreéltek eszmét Misterrel?
Input!
Pep! ez mit jelent? Nekem nincs semmilyen mutám...

"Nem tudom kinek milyen a muta"

(talán múltja vagy mi?)
kicsit lassu de bejon az oldal...
Uuuuuuuu ezt már hetek ota elfelejtettem megkérdezni(biztos hiányoltad a kérdést) ezért felteszem!

Lányod hogy van(a nagyobbik)?
Amugy azert a nevem Alpha mert igy neveztek el a haverok...hogy mie is nemtom
www.watklan.uw.hu -tagok.......
Szia Csöle!
Csak vigyél magaddal sot,vagy egy jooooooo ügyvédet!
Na sziasztok megyek végre haza.

Amugy Mr.-nek nagyon igaza van.
Amikor kint elindultunk 7-8 an(gyalog) a hegyen és valaki lemeradt akkor fék és megvártuk a társunkat mert nem tudhatod miért marad le.Amugy az a jó csapat ahol nagy az öszetartás.

Nem tudom kinek milyen a muta de Mr. és Én akik tugyuk hogy kell a másikra vigyázni mert lehet,hogy Ö védi a picskudat.(segged)
Húúú de elkanyarottam.Bocsi