A sarkam örökké a kipufogón van, de lehet hogy így beöltözve én ülök bénán.
C módban nagyon halovány,de erre a nedves jegeg útra tökéletes.
6000-től A módban nagyon állat, de még nem akarom gyilkolni.
4000 nél olyan a hangja mint a polski fiat 1500-ök nek volt, de csak 4100-ig utánna villanymotor!
Nem az enyém egy cégnek dolgozok vele.De természetesen benne vagyok a bartelba és szívesen állok a rendelkezésetekre!Naná hogy elfogadom az ajánlatod! 06-30-482-41-47
Szia Csöle!
Hogy-hogy még fennt?
Amugy csak annyit, ahhoz képest ,hogy most volt elösször jégen,hibátlanul rotta a köröket!Le a kalappal!Ugy nézki,hogy már csak a pályán leszek gyorsabb nála!Igaz Menya?!
Kérdés!
Busz sajátod?Pár éve utaztunk ebbe a dologba,de nekem nem jött be,igy kiszálltam.Viszont a mai napig vannak kapcsolatok,ha érdekel.Söt tervezés alatt van,egy buszos kirándulás a "bandával"valamerre hosszu hétvége keretében.Kérlek dobbj egy elérhatöséget!Eseteleg bartel is érdekel!Te elviszel minket buszozni,én meg téged bevásárolni4Na mit szolsz?
Én elérhetöségem:06-30-9446636
C módban nagyon halovány,de erre a nedves jegeg útra tökéletes.
6000-től A módban nagyon állat, de még nem akarom gyilkolni.
4000 nél olyan a hangja mint a polski fiat 1500-ök nek volt, de csak 4100-ig utánna villanymotor!
ISTENNŐ
Milyen ügyes vagyok ez már csak így van rendjén 1000---- 10.000 Ezek az én számaim!
Hogy-hogy még fennt?
Amugy csak annyit, ahhoz képest ,hogy most volt elösször jégen,hibátlanul rotta a köröket!Le a kalappal!Ugy nézki,hogy már csak a pályán leszek gyorsabb nála!Igaz Menya?!
Busz sajátod?Pár éve utaztunk ebbe a dologba,de nekem nem jött be,igy kiszálltam.Viszont a mai napig vannak kapcsolatok,ha érdekel.Söt tervezés alatt van,egy buszos kirándulás a "bandával"valamerre hosszu hétvége keretében.Kérlek dobbj egy elérhatöséget!Eseteleg bartel is érdekel!Te elviszel minket buszozni,én meg téged bevásárolni4Na mit szolsz?
Én elérhetöségem:06-30-9446636