milka milyen 200 az álomhatár alapjárat,meg egy kicsi 6.ban
200 nál még ujságot szoktam olvasni,elöjegyzésbe veszem jövöheti programjaimat,,uncsiiiiii! 260 után kezd érdekessé válni a világ,,de hát ezt xx esnek hiába monodom más dimenzióban motorozunk,a te dimenziódat már el hagyjuk olyankor,,és ezt csak hayabusával élheted át!
talán majd 1 x er ha fel hizlalják a hondát akkor,,átélheted ezt az élményt
20mm az mennyire sok,,,2 cm,,ezek nagyon kicsi ha nagyobbat döccen a moci az ki is akadhat,,az pedig eléggé meg ringathat stabilitásban,,,,,jóóó neked meg van a súlyod hozzá,,engem dobál
Vannak tények és faktumok. Ezekről kár vitázni. Főleg a forgalom azon résztvevőivel akik ezen remek paramétereket nem birtokolják, csak un. replika kategóriába tartoznak.
Picur!
Lécca mond meg apudnak,hogy nem felejtettem el a festéket.Most még nyomozok de Kb:30,000ft 1 kiló festék ebben benne van a KARCálló lakk is.
A szint neki kell majd kiválasztani de amiröl beszéltunk a bordó,zöldkék, arany az biztos hogy van.
szerintem azért van rajta a sarkad mert az a csizmi nem erre való,,túl nagy a sarka,,és e miatt van ez a hatás,,,ezekre a mocikra olyan telitalpas való,,,,
nem is csonda hideg van,, ne cincáld még,,,
majd az 1000 es oljacsere után adjad neki amit kér,,ha az idö is úgy engedi
nagyon cccccccéééééép
Tud valaki segíteni GIPRO fokozat kijelző beszerelésében?
Köszi