Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok,

Tud valaki segíteni GIPRO fokozat kijelző beszerelésében?

Köszi
Ettől függetlenül vigyázzunk milkával, mert qrva sokan vannak... Épp elcsíptem egy családi fotójukat, amikor lennt nyaraltak a balcsin...
Na,ez már valamI
Hát ez is magáért beszél...miért nem láttam még ilyen porschét?
Szerintem Milka ezt igényli
Na most kaptál gazdagon...Ez hiányzott?
milka milyen 200 az álomhatár alapjárat,meg egy kicsi 6.ban

200 nál még ujságot szoktam olvasni,elöjegyzésbe veszem jövöheti programjaimat,,uncsiiiiii! 260 után kezd érdekessé válni a világ,,de hát ezt xx esnek hiába monodom más dimenzióban motorozunk,a te dimenziódat már el hagyjuk olyankor,,és ezt csak hayabusával élheted át!
talán majd 1 x er ha fel hizlalják a hondát akkor,,átélheted ezt az élményt
20mm az mennyire sok,,,2 cm,,ezek nagyon kicsi ha nagyobbat döccen a moci az ki is akadhat,,az pedig eléggé meg ringathat stabilitásban,,,,,jóóó neked meg van a súlyod hozzá,,engem dobál
Milka te ezt honnan tudhatnád?
Vannak tények és faktumok. Ezekről kár vitázni. Főleg a forgalom azon résztvevőivel akik ezen remek paramétereket nem birtokolják, csak un. replika kategóriába tartoznak.
csak ennyi?!Sokkal nagyobb "letolásra" számitottam!
Hát ja milka...1-esbe...
Pep! Rendben tolmácsolom az üzenetet! Bár szerintem nyugodtan megköszönhetem Neked a nevében, hogy utána jártál, jársz!
Amúgy 2évig postán dolgoztam!
Örömmel hallom!Bár ez a Busa számára csak álomhatár lenne!
Nyugi a 200-at nem léptem át!
Csak ovatosan Gáborom!Szeretnék jövöre is motorozni veled!
Naná!Mimásra?!
Oksa!még beszélünk!
az überfasza...nekem 46-osa lábam...
A két centi az minimális?
persze 1 minimális hogy akadjon,,,annyi kell is...
Zoo!
Megnéztem az Alpinestar csizmának is van sarka!
Picur!
Lécca mond meg apudnak,hogy nem felejtettem el a festéket.Most még nyomozok de Kb:30,000ft 1 kiló festék ebben benne van a KARCálló lakk is.
A szint neki kell majd kiválasztani de amiröl beszéltunk a bordó,zöldkék, arany az biztos hogy van.

Köszike postás kisasszony
szerintem azért van rajta a sarkad mert az a csizmi nem erre való,,túl nagy a sarka,,és e miatt van ez a hatás,,,ezekre a mocikra olyan telitalpas való,,,,
nem is csonda hideg van,, ne cincáld még,,,
majd az 1000 es oljacsere után adjad neki amit kér,,ha az idö is úgy engedi
nagyon cccccccéééééép