Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként ezt többször tárgyalták már, hogy az ország kapott rendesen belőle, szépen idehozta az eső...
Az 86 ban volt mi már megvoltunk akkor mondjuk én "csak"185 vagyok
MR-el mivan? Elűnt mint a 6-os anya...lehet kiment megint franciákhoz...osztrigát lőni a zsidóknak...
Pfff...na az már hyper kategória... Ebből is látszik, hogy jól bekapkodtunk abból a csernobilból..
Hát ja 210 körül van!
Hát létra nélkül festettem már plafont többször is... De ahogy elnéztem Maistear sem az a laposkúszás...
De égimeszelő vagy!
Hát eljött az idő hogy jó éccakát kiványak

PICURNAK + GYOGYULÁST ( jó huslevest a fájó gyomornak)
Na ez inkább jellemző mint a Csőrike csak nem vagyok szőrös...
Nagyon szivesen segítek csubakka
Hát persze! Kanyarodni meg megtanítassz majd te Joda mester!
miért mondod hogy fura avyga képeken,,fülig vigyor ez a rendje! szülinapod volt
még ugyan jó képeket raktam fel!
nekem anyáék szóltak hogy ö emgy a naplóban,,néztem,,,de az eleje le maradt
örülök neki hogy jobban van remélem késöbbiekben is sokan ott lesznek körülött nem csak most,,hogy ez oylan új dolog!
biztos vagyok benne hogy majd meg állja helyét az életben,,mert nem 1 x erü dolgok várnak majd rá mikor napi bevásárlás,el menni ide oda,,,utazás szórakozás,,ha nem kocsival fog utazni,,itt magyar országon meg sem tud majd mozdulni,,önállóan sehova nem tud menni,ez tapasztalat,,nekem is akkora lépsöket kell néha fel ugranom buszra hogy csak pislogok,,kint külföldön busz le süllyed légrugósan,rámpa van, pont ezért egy kocsival is fel lehet táncolni!--nah ez itt még elég karcsú!

szóval sok segitségre lesz még majd szügsége...
jó bukoja volt Nem rázta a fejét!Egyenesen neked is megy ne tagadd csörike
Jók a koris képek is! Asztakutya milka...ilyen magasra feltudod emelni még a lábad? (8-as kép)
Hátja nem sok a kanyar, de akkor is ilyen tartósan hosszú ideig 250 fölött húzni , az sem egyszerű feladat....
Mááá tizenkettő halagunk
Egy kanyar sincs benne
Ja most nem találom!Igaz elöször az RTL nél néztem
Biztos fennt lesz majd pár nappal később a napló oldalán tudod tv2 / videók!
Majd nézd meg ott!
Nincs jobb! Ezek a tények!
Fuuuuu nem!Meg kéne látogatni megint Jooo lenne
Hááát valami jobbat kéne ki találnod Nagyon vártunk ám!
Menyus!
Timike volt ma a naplóban! Nézted?
Hét egész szellemkép va benne