pep!
Apum mondta, hogy megdícsérted az új mociját tegnap este!
De neki nincs új mocija..... Valószínűleg összekeverhetted fiveurban-nal! Ugye?
Szegénykém a beszélgetés elején annyira el volt tévedve hogy most MI VAN?
NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM mindenkinek hogy veletek lehettem! Egy élmény volt! Köszönöm az ajándékokat, a gyönyörű virágokat! De legfőképp, annak örülök hogy személyesen megismerhettelek benneteket!
Illetve egyben elnézést is kérnék.....
A mai koriról lemaradtam, ugyanis nemrég sikerült felkelnem, merthogy mi még továbbmentünk tegnap az éjszakába!
be kéne adjon egy megaupload toolbar,,nevezetü filét ha azt le szeded és fel telepited,,jóó tudom kicsit el szed részt a fejécen,,de akkor azonnali hozzáférést kapsz,,,olyan kis aranyos térerö szerü kijelzövel,,plusz yahoo search el,,,én mondjuk mozilla firefox ozok,,ebben igy helyezkedik el,plusz van sarokban google search is,, ha csak addig is fel telepited mig leszeded utánna ki vágod kuka ennyi
fiver és még akik szeretnék látni! """fiveruban-busa""" vidjóóót
hogy muzsikál,,0.0 ás álláspont
1 klikk a linkre
2 jobb felsö sarokban bejön egy kód beirni értelem szerüen
3 bejón egy oldal ahol a ""free"" nevezetü oszlop alján vissza számol 24 mp röl"waiting for ? dowlooad"
menyus --ez tudod mit jelent ? elemzd ki a képet!
1-2 versenyzönk.nektek térd kint,út szélén -mondjuk 1 es nem annyira,tovább döntve a motor,már nem sok van tartaléknak,tehát ki van használva szinte minden adud
3 as versenyzönk,,beesve féktávon rátok megérkezik,behozva általatok gondolt elönyötöket,rettentö sok tartalék van még döllés szögben,maximálisan kihasználva még az út adta sáv-ot, szóval csak kösd fel a gatyeszt itt mék sakk helyzetet is kaphatsz
nehogy már jól érezzem magam,,
meg érkeztem,wazzze szeged-felsöszentivány, átszállás 10 percet csúszott üdöben a busz,már nem értem el a falusi parszt buszt! nézem 4 órát kellet várni,,a következöhöz,,nah mondom én tuti nemülök be egy füstös kocsmába nkább a hóba fagyok meg! stoppoltam,,ez 10:10 kor eldöntöttem 9:57 kor ment el abusz,,kis idö múlva kivittek a bekötö úthoz onnan meg pont jött egy ,falubéli és hazahozott,a bekötö utnál kb 20 percet állhattam,,és már 11:20 ra itthon ház elött voltam,,,
Apum mondta, hogy megdícsérted az új mociját tegnap este!
De neki nincs új mocija..... Valószínűleg összekeverhetted fiveurban-nal! Ugye?
Szegénykém a beszélgetés elején annyira el volt tévedve hogy most MI VAN?
Illetve egyben elnézést is kérnék.....
A mai koriról lemaradtam, ugyanis nemrég sikerült felkelnem, merthogy mi még továbbmentünk tegnap az éjszakába!
Emberek gyerünk korizni
Most zárok!
20 perc és ott vagyunk
hogy muzsikál,,0.0 ás álláspont
1 klikk a linkre
2 jobb felsö sarokban bejön egy kód beirni értelem szerüen
3 bejón egy oldal ahol a ""free"" nevezetü oszlop alján vissza számol 24 mp röl"waiting for ? dowlooad"
aztán free download gooooooooooo
enjoy
http://www.megaupload.com/?d=D...
1-2 versenyzönk.nektek térd kint,út szélén -mondjuk 1 es nem annyira,tovább döntve a motor,már nem sok van tartaléknak,tehát ki van használva szinte minden adud
3 as versenyzönk,,beesve féktávon rátok megérkezik,behozva általatok gondolt elönyötöket,rettentö sok tartalék van még döllés szögben,maximálisan kihasználva még az út adta sáv-ot, szóval csak kösd fel a gatyeszt itt mék sakk helyzetet is kaphatsz
Látom jót buliztatok
Pici-R szép a sisakod!
Akkor végül is minden rendben!
már megint örömmel jelentem meg!
mindenkinek köszike
meg érkeztem,wazzze szeged-felsöszentivány, átszállás 10 percet csúszott üdöben a busz,már nem értem el a falusi parszt buszt! nézem 4 órát kellet várni,,a következöhöz,,nah mondom én tuti nemülök be egy füstös kocsmába nkább a hóba fagyok meg! stoppoltam,,ez 10:10 kor eldöntöttem 9:57 kor ment el abusz,,kis idö múlva kivittek a bekötö úthoz onnan meg pont jött egy ,falubéli és hazahozott,a bekötö utnál kb 20 percet állhattam,,és már 11:20 ra itthon ház elött voltam,,,
csak most nyomom a képeket is fel...