Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te szerintem a Csörike fél hogy megverjük Azé nem jön
Hát ennek öszintén örülök
Kéne már egy nagy takarítás!Jöhetsz
Köszike igen!
Család gyerekek Jól vannak!?
Baszod,ha ez a helyzet,szolj átmegyek!Oszt megoldjuk kettesben!Na?
Elmegy a macska,cincognak az egerek!
Kéne
És engem nem vittél?Kapolok lista!
Szeva Menyus! Basszá mostmá rendet bazeg! Mi van itt?
Az barátom,egy helység biatorbágy közelében!
De amire tegondolsz,az pátyolgatás(idegenszavak kézi szotára),és jelentése,nem irom le,de esténként kéne részad legyen benne!
Csajozni voltam Ne irígykegy
Na ne személyeskedjünk!Mi az a páty vagy mi?Gyanusak vagytok
Szia Barátom!
Nagyon hamar hazaértél!
Nem gondolom rosszul,bár ugy lenne!Csak valamennyire ismerem Gabicát!Velem szinte mindent meg lehet tenni(retorziok nélkül),vele nem!De ha ezt beláttad,már minden rendeben!Szerintem!
Csöle!
Én nem pátyolgatom,van arra más Menyusnak hivják!De van szerencsém Gabicát pár éve ismerni!Gabica személyében,egy kedves,joindulatu,embert ismertem meg!Persze belöle is kilehet hoznii a harcias amazont.Talán könnyebben mint másbol.
Hazaértem Csááá
FIGYELEM!
Tehát akkor megvan a hely 18.kerület Nagykörösi út
Joe bácsi http://www.nextpage.hu/joebacs...
Időpont: December 15 szombat 18h

Akkor most jelezze mindenki részt kíván-e venni egy DUPLA szülinapi bulin, és egyben mondjuk fórumos találkozón!
-Picu-R
1,Milka+Milkáné
2,Busati
3,Menyus+Gab
yca
4,Zooo
5,XX Ati
6,pep
7,Hubi
8 ?
Hát ezt nem hiszem el.... ez ennyire komoly? Akkor ezen tényleg csak röhögni tudok és szívből sajnálom milka! Véleményem szerint ez az élcelődés kategória, a bántás részemről innen fényévekre van, dehát ahogy érzitek. Részemről lezárva. Ha ez a véleményed én elfogadom, Gabycát nem ismerem (csak ennyire mint ami itt lejött...hogy szinte mindenre ugrik) valószínű túl érzékeny, vagy te spilázod túl a dolgokat. Na nem fejtegetem tovább, részemről ennyi. távol álljon tőlem, hogy bárkit bántsak, nem az óvodában vagyunk.
Csöle és Gabica!

Na most tessék ezt befejezni,és szépen lehiggadni,uj lappal kezdeni!Ez igy nem lessz jo,és nem megy!Mind a ketten kulturált emberkék vagytok,ne legyen sértödés egyik részröl se!Néhány dolog nem sült el jol,de mindenkinek más a türöképessége!Nem akarom a békittöbiro szerepét játszani,de ez igy elfog fajulni,és mindkettötökben,csak keserüség,és harag marad!
Én beszéltem Gabicával,és biztositottam affelöl,hogy benned Csöle,nem volt bántás,vagy készakarva rossz indulat!De ezt nektek kéne tisztázni!Márcsak azértis,mert nem szeretenék postás lenni(mert a végén mindig a hir hozoja jár rossul).
Örömmel ismerjük meg életed párját!
Különben meg mi ez a Csőrikézés Gagyica? Csőrike pici és sárga és csiripel....Én meg nagy vagyok fehér (tudod minta a főnök) és nagyon hangosan tudok üvölteni !
Jóestét.
Nagy örömmel közlöm veletek holnap este +1 fő a bulin Sikerült anyát beoltanom. Montam neki a lányok bübájosak. ,hogy az urak akik ott lesznek nem harapnak..
Már ha nem probléma
És még mi a túrót nem szeret? ... ne pátyolgasd akkor, hanem öntözd inkább...
Na joccakát!

Varázslatos! Tiszta Sci-fi...