De engem!És ezért kapolok lista!
Egyébként a "kapolok lista",csak ugy jött.Abbol ered,ha valaki rossz,csintalan,stb. akkor kap(verés,bármi),és ez becézve a kapolokDe mivel sokan vannak,ezért listát kell irni,nehogy valaki nekapja meg a jussát!Na ez a "kapolok lista"Milkabátyo csoda fegyvere,amire könnyü felkerülni!
Igy van ahogy milka mondja, sajnos fullon vagyunk ilyenkor év végén. Átadások, zárások, folyamatosan jönnek a beszállítók, pofavizitek...most jönnek olaszok, németek itt vannak hétvégén stb...örülök, hogy luk van a seggemen. Meg ugye nem is pesti vagyok, ez nekem 2 napos muri lenne...
Maaajd tavasszal vagy nyáron! Érezzétek jól magatokat, majd este megiszok 1-2 sört itt mindenki egészségére!
Az miaz?
Mármint a kapolok lista?
Homályosítson fel valaki pls
Ja és természetesen jó estét kívánok mindenkinek.
Pici-R Boldog szülinapot!
Gabyca neked pedig boldog névnapod kívánok.
Remélem nem hagytam kis senkit és nem kevertem össze senkit senkivel
ehát akkor megvan a hely 18.kerület Nagykörösi út
Joe bácsi http://www.nextpage.hu/joebacs...
Időpont: December 15 szombat 18h
Akkor most jelezze mindenki részt kíván-e venni egy DUPLA szülinapi bulin, és egyben mondjuk fórumos találkozón!
-Picu-R
1,Milka+Milkáné
2,Busati
3,Menyus + Gabyca
4,Zooo
5,XX Ati
6,pep
7,Hubi
8 ? Gyere mááár csöle !
9)Fiveirban+1fö
Aha...a "segged" baszogatásáról meg annyit, hogy azt meghagyom Menyusnak, másrészről meg honnan a péniszből tudtam volna, hogy kegyedé? Ez itt kezdődik.... Nem volt ráírva... te meg nekem ugrottál... Mivel elég sok képet idebiggyesztenek férfi barátaim, pechedre épp a tied került porondra, amivel rajtam kívűl valószínű mindenki tisztában volt. És amit ott mondtam az sem volt ennyire sértő, mint ahogy reagálsz. Ha meg az volt akkor igy tudatlanul is elnézést érte..
FIGYELEM!
Tehát akkor megvan a hely 18.kerület Nagykörösi út
Akkor most jelezze mindenki részt kíván-e venni egy DUPLA szülinapi bulin, és egyben mondjuk fórumos találkozón!
-Picu-R
1,Milka+Milkáné
2,Busati
3,Menyus + Gabyca
4,Zooo
5,XX Ati
6,pep
7,Hubi
8 ? Gyere mááár csöle !
Ehhöz?
Nem vagyok tárgy!
És különben volt normális hozzászólásom, csak az nem hozzád!
Olvassd végig a fórumot!
Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten!
Ha nem baszogatod a seggem, nem tartanánk itt!
Erről ennyit!
Mért félne?Nincs mitöl!Legalábbis engem nem bántott,én egyálltalán nem haragszom,nem is lenne miért!
Aztán meg én elöbb odébb megyek,mint felvegyem a kesztyüt!Az én multammal,nem lenne szerencsés!
Na... tessék... lehet ehhöz a nőhöz szólni egyáltalán? lol ....2 hete még egy normális hozzászolása nem volt, csak agresszív... De engem ez abszolut nem zavar, ezt is poénra veszem.
Egyébként a "kapolok lista",csak ugy jött.Abbol ered,ha valaki rossz,csintalan,stb. akkor kap(verés,bármi),és ez becézve a kapolokDe mivel sokan vannak,ezért listát kell irni,nehogy valaki nekapja meg a jussát!Na ez a "kapolok lista"Milkabátyo csoda fegyvere,amire könnyü felkerülni!
Maaajd tavasszal vagy nyáron! Érezzétek jól magatokat, majd este megiszok 1-2 sört itt mindenki egészségére!
Most hivom Csölét is!Csöle reszkess!Levakarhatatlan vagyok,és csak egy választ fogadok el:IGEN!
Mármint a kapolok lista?
Homályosítson fel valaki pls
Ja és természetesen jó estét kívánok mindenkinek.
Pici-R Boldog szülinapot!
Gabyca neked pedig boldog névnapod kívánok.
Remélem nem hagytam kis senkit és nem kevertem össze senkit senkivel
Még a végén féltékeny leszek!
-Picu-R
1,Milka+Milkáné
2,Busati
3,Menyus + Gabyca
4,Zooo
5,XX Ati
6,pep
7,Hubi
8 ? Gyere mááár csöle !
9)Fiveirban+1fö
Mindenki kiváncsi már rád!
De tényleg!
Tehát akkor megvan a hely 18.kerület Nagykörösi út
-Picu-R
1,Milka+Milkáné
2,Busati
3,Menyus + Gabyca
4,Zooo
5,XX Ati
6,pep
7,Hubi
8 ? Gyere mááár csöle !
Nem vagyok tárgy!
És különben volt normális hozzászólásom, csak az nem hozzád!
Olvassd végig a fórumot!
Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten!
Ha nem baszogatod a seggem, nem tartanánk itt!
Erről ennyit!
Aztán meg én elöbb odébb megyek,mint felvegyem a kesztyüt!Az én multammal,nem lenne szerencsés!
Ahhoz kevés vagy!
Te főnök? Na ne nevetess már! Maximum a saját portád körül!