Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hja...mennék én ha tudnék, de fullon vagyok idén sajna...majd tavasszal mocival...már nagyon várom!
Ha ezen mulik hogy imádjanak,akkor megoldom egy-két honap alatt!
Meg ugyebár van kékben is...
Igen-igen!Mivan ellopták a létrát?Tessék felkerekedni,és megtisztelni Pici-r-t,na meg engem!
...azt azé megnézném!
pár év milka még és te is ilyen kis dagadt angyal leszel...
Köszi Csöle!Ennyit az egyszinü vasrol!Egyébként nekem bejön!Ha még kékis lenne,lehet vennék egyett!
Csőrike!Mi az hogy te nem jössz holnap?
Huuuuuuuuuu!Ez már döfi!
Mintha az egyik arcot rolam mintázták volna!Olyan szép,kedves,bájos,és biztos legföbb erénye,hogy szerény!Mint én!
Khmmm....
Ugy-ugy!Én mindenkit szeretek,csak nemtudom kimutatni!Egyébként vigyázz miit irogatsz a Busárol!Figyelek ám!Legyen benned XX-es tartás!
Hát erre a válasz nem"jujj" kellett volna hogy legyen!Hanem kicsattano öröm!
csili-csálét én se komálom, de Zooo piros-fekete hayája szerintem nagyon süti
oszt látom szereteted bőséges kosarából jut mindenkinek
Jujj jujj!
Neked mindig,bármit,bármikor!
Én is!
Hogy "egyszinü" kikérem magamnak!Például az olajbeöntö sapka fekete!Ráadásul nekem épp ez tetszik!Nem szeretem a csili-csálé vasakat!Az olyan bu.......De ez az én véleményem!Ja a Honda nem tul akart lenni rajta,hanem a müszaki szinvonalra koncentrállt!
És téged is utállak!
Köszönöm a gondolatot!
Nagyon szépen KÖSZÖNÖM!
Ha ott leszel,meg a csapat is,bizton állithatom,felejthetetlen esténk lessz!Erröl Milka bátyo gondoskodik!Már most aprobb huncutságokon töröm a fejem!
Nem mindegy?A lényeg hogy gondolt rád!
az xx már ott elvérzik,hogy 1 szinü uhhhh
valami kreativitást belevihetnének az xx cégnél !
amit fel rakok képen igy már mindjárt elfogadhatóbb!
de még mindig elég szegényes....nála hogy telibe van fújva egy motor oylan érzést kelt hogy "jól van már legyen kész oszt kész!"
a 2007 busára is értem
a busa nos szines egyéniség,,,
imádom ha sok oldalú egy gépezet,,,te is le irtad a léyneget,,,jóóó túra,de a pályát sem veti meg igen élvezetesen lehet vel ropni ,,,erre van nem is egy nagyon jó plédaértékü,emberkék itten,,,,
ebböl is húz a szivem mindig a busa iányba,,,meg talán hogy gyönyörü """masinéria"""

hubi1 tényleg nagyon szép a mocid!
Ja igen és nagyon fontos nem csak dupla szülinapi buli hanem egy névnapos is!
Szülinap: Ati+ Pici
Névnap: Gabyca