Hogy "egyszinü" kikérem magamnak!Például az olajbeöntö sapka fekete!Ráadásul nekem épp ez tetszik!Nem szeretem a csili-csálé vasakat!Az olyan bu.......De ez az én véleményem!Ja a Honda nem tul akart lenni rajta,hanem a müszaki szinvonalra koncentrállt!
És téged is utállak!
az xx már ott elvérzik,hogy 1 szinü uhhhh
valami kreativitást belevihetnének az xx cégnél !
amit fel rakok képen igy már mindjárt elfogadhatóbb!
de még mindig elég szegényes....nála hogy telibe van fújva egy motor oylan érzést kelt hogy "jól van már legyen kész oszt kész!"
a 2007 busára is értem
a busa nos szines egyéniség,,,
imádom ha sok oldalú egy gépezet,,,te is le irtad a léyneget,,,jóóó túra,de a pályát sem veti meg igen élvezetesen lehet vel ropni ,,,erre van nem is egy nagyon jó plédaértékü,emberkék itten,,,,
ebböl is húz a szivem mindig a busa iányba,,,meg talán hogy gyönyörü """masinéria"""
Mintha az egyik arcot rolam mintázták volna!Olyan szép,kedves,bájos,és biztos legföbb erénye,hogy szerény!Mint én!
oszt látom szereteted bőséges kosarából jut mindenkinek
És téged is utállak!
valami kreativitást belevihetnének az xx cégnél !
amit fel rakok képen igy már mindjárt elfogadhatóbb!
de még mindig elég szegényes....nála hogy telibe van fújva egy motor oylan érzést kelt hogy "jól van már legyen kész oszt kész!"
a 2007 busára is értem
a busa nos szines egyéniség,,,
imádom ha sok oldalú egy gépezet,,,te is le irtad a léyneget,,,jóóó túra,de a pályát sem veti meg igen élvezetesen lehet vel ropni ,,,erre van nem is egy nagyon jó plédaértékü,emberkék itten,,,,
ebböl is húz a szivem mindig a busa iányba,,,meg talán hogy gyönyörü """masinéria"""
hubi1 tényleg nagyon szép a mocid!
Szülinap: Ati+ Pici
Névnap: Gabyca