Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és igen remélem4
Kicsim,akkor rossz számot hivtál!Nagyon jol tudod,hogy én nonstop bevagyok kapcsolva!De mindjárt hivlak!
Tán szeretlek téged?
Majd megbeszéljük!
Egyébként hívtalak ma többször is, de nem vetted fel a telefont és vissza sem hívtál!
Huuuuuu ez kemény!
Elis felejtettem,Gabica nem szereti(nem mindenkitöl viseli el) a magasságára tett utalásokat!Te Csöle,ez megint öngol!
De majd én holnap,pátyolgatom Gabica kicsi,de annál érzékenyebb lelkét!Engem tán még szeret!
Na szia Csőrike!
Én sámli nélkül is ki tudom verni a fogaidat, ha akarom!
Erről ennyit!
Köszi Pici-R!
Akkor holnap talizunk és ünnepelünk ám ezerrel!
Csöle!

Ez nem verekedés lesz! Csak Téged fognak verni... sokan!
imádom a tömegverekedést
Egy Vitz (nagyon kemény) :

Egy nő találkozik egy igazán kellemes férfival egy bárban. Beszélgetnek, majd együtt sétálnak a férfi lakására. Miközben a férfi körbemutogatja a lakást, a nőnek feltűnik, hogy a hálószoba tele van puha, aranyos játékmacikkal. Több száz maci, sorokba rendezve, eltakarják az egész falat. Látszott, hogy a férfi rengeteg időt és energiát áldozott a gyűjteményre, s a nőt ez azonnal megragadta. A macik három polcon helyezkedtek el; a kis macik az alsó polcon, közepes méretű macik a középső polcon és nagy macik a felső polcon. A nő kicsit furcsának találta, hogy egy ilyen fiatal ember ennyi játékmacival rendelkezzen, de nem mondta neki, sőt, nagyon lenyűgözte. Mindeközben arra gondolt, hogy ez a férfi lehet a nagy Ő, gyermekei apja.
Egymás felé fordultak, megcsókolták egymást... majd ruháikat letépve
egymásnak estek. Az egész éjszakányi intenzív szex után, ahogy
egymás mellett feküdtek, a nő a férfi felé fordult, megsímogatta mellkasát, és
huncutul megkérdezte:
- Nos, milyen volt?
Mire a férfi:
- Válassz egy nyereményt az alsó polcról...
Ha nem jön közbe semmi akkor igen!
De miért jönne...
Pontosan!
Látom,holnap látlak!
De csak azért, hogy legyen a Gyermekednek mivel játszania!
Lassan,ha igy fojtatod,nem csak a két lánytol kell tartanod!
Na ezt inkább hagyjuk... Nyugdíj környékére való...a sok X is ezt jelzi...
Hát ja...iszonyúan parázok. Épp befostam most is.
igyekszem
Hát nagy motorra több vödör festék kell
Félsz mi! Két csaj ellened nekem még így is lógsz egy létrás menettel idáig!
Kihuztam két rossz pontot!
Még mindig jobb,mintha Menya teszi ugyanezt!Bár ha jol belegondolok,lehet Ganicával tényleg rosszabbul jársz!
Na ez már valami!Ez már XX-es hozzáállás!
Hát ja ...a busára elég vót 1 vödör...nem kellett eltakarni rajta semmit...te maradj csak a több vödrösödnél!
Ezt nem értem!Nehzen beszélni magyar!Talán ha személyesen mondaná el,akkor megérteném!Mondjuk szombaton 18.00-kor.
Milyen jóóó lesz...amiko Gabyca sámlira áll és kiveri a fogaimat indítónak, oszt kezdődhet a party...
Megpróbálsz elcsábítani az XX-től? Ahhoz azért több kell egy vödör festéknél...