üdvözlet!
Isten hozott,a vakok,és gyengénlátok csapatában!
Az hogy mihetz értünk,azt inkább hagyjuk!De a csapat,az tényleg joooo!Huzzuk egymást (Busa kontra XX) rendesen!De ha baj van,vállvetve állunk egymás mellett!Ja és szorakozni,és bulizni is eggyütt megyünk!Meg néha-néha (mindig) motorozunk is!
Ha van kedved csatlakozni,egy ilyen infantilis társasághoz,mi szivesen látunk!
Még valami!Busati lánya tabu!Le stipi-stopiztam!
Sziasztok!Bocsi hogy csak így "betörök"ebbe a topikba!Már régóta olvasom a hozzászolásokat és úgy érzem hogy itt értenek ahhoz amit csinálnak és nagy az összetartás is!Szeretném tőletek kérdezni hogy lehet-e csatlakozni a csapathoz?
FIGYELEM!
Tehát akkor megvan a hely 18.kerület Nagykörösi út
Joe bácsi http://www.nextpage.hu/joebacs...
Időpont: December 15 szombat 18h
Akkor most jelezze mindenki részt kíván-e venni egy DUPLA szülinapi bulin, és egyben mondjuk fórumos találkozón!
-Picu-R
1,Milka+Milkáné
2,Busati
3,Menyus+Gab
Téged is Isten éltessen sokáig!
Isten hozott,a vakok,és gyengénlátok csapatában!
Az hogy mihetz értünk,azt inkább hagyjuk!De a csapat,az tényleg joooo!Huzzuk egymást (Busa kontra XX) rendesen!De ha baj van,vállvetve állunk egymás mellett!Ja és szorakozni,és bulizni is eggyütt megyünk!Meg néha-néha (mindig) motorozunk is!
Ha van kedved csatlakozni,egy ilyen infantilis társasághoz,mi szivesen látunk!
Még valami!Busati lánya tabu!Le stipi-stopiztam!
Vasárnap 14.00-tol mehetünk.És mindenki marad,ameddig gondolja!Cim:XX.zodony u 1 Belépö 800Ft/fö
1)Milka+Milkáné+Kismilka
2)Rudi+Orsi
3)Busati
+?
4)Menya+?
5)Pici-R
6)Pep+kicsiPep
7)?
Boldog névnapot Pici-R!
Bár tudom késve de BOLDOG NÉVNAPOT Neked!
Vasárnap 14.00-tol mehetünk.És mindenki marad,ameddig gondolja!Cim:XX.zodony u 1 Belépö 800Ft/fö
1)Milka+Milkáné+Kismilka
2)Rudi+Orsi
3)Busati
+?
4)Menya+?
5)Pici-R
Egyébként a kép feltételére gondoltam!
Tehát akkor megvan a hely 18.kerület Nagykörösi út
Joe bácsi http://www.nextpage.hu/joebacs...
Időpont: December 15 szombat 18h
Akkor most jelezze mindenki részt kíván-e venni egy DUPLA szülinapi bulin, és egyben mondjuk fórumos találkozón!
-Picu-R
1,Milka+Milkáné
2,Busati
3,Menyus+Gab
yca
4,Zooo
5,XX Ati
6,pep