Csak úgy mellesleg megjegyezném módosítottam az asztalfoglaláson ma! De látom jól tettem , ha még a nem fórumos ismerősöket is hozzászámolom! Már 20an vagyunk! A Joe meg vár minket SOK SZERETETTEL!
Holnap aztán a NAGYON jó kedveteket hozzátok!
FIGYELEM!
Tehát akkor megvan a hely 18.kerület Nagykörösi út
Joe bácsi http://www.nextpage.hu/joebacs...
Időpont: December 15 szombat 18h
Akkor most jelezze mindenki részt kíván-e venni egy DUPLA szülinapi bulin, és egyben mondjuk fórumos találkozón!
-Picu-R
1,Milka+Milkáné
2,Busati
3,Menyus+Gab
yca
4,Zooo
5,XX Ati
6,pep
7,Hubi
8,Maistear+Niki
9,?
Na látod,ez a külömbség kettönk között!
Ha engem kérdeznek,probálok reális lenni,és nem elfogult!Bár ha jol meggondolom,hogy mi a jo motor,hmmmmm hát csak az XX jut eszembe!
A kérdésedre,kérdéssel felelnék!
Vagyis,elösször azt kéne tudni,mire akarod használlni!?Ahogy nézem,inkább szupersport masinákat néztél.Ebböl arra következtetek,inkább pályázni szeretnél,nem turázni!Mivel én XX-es vagyok,mondanám vegyél XX-et,met hü,meg ha,meg minden!De pályára nem a legjobb,söt gáz!A busa az jo választás lehet turára,meg pályára,de dobozt nenagyon akarj feltenni rá!És ha igazán "vérbeli pályás" vagy,akkor se a Busát ajánlanám!
Egyébként szerintem pályára R-6,a jo választás!
FIGYELEM!
Tehát akkor megvan a hely 18.kerület Nagykörösi út
Joe bácsi http://www.nextpage.hu/joebacs...
Időpont: December 15 szombat 18h
Akkor most jelezze mindenki részt kíván-e venni egy DUPLA szülinapi bulin, és egyben mondjuk fórumos találkozón!
-Picu-R
1,Milka+Milkáné
2,Busati
3,Menyus+Gab
yca
4,Zooo
5,XX Ati
6,pep
7,Hubi
8 ?
Én a Gixről áttültem a blade ra nahát nekem a blade nagyon nemjön be...totál lófasz a tankja is meg minden nemérzem magam jól...A gix viszont királyy,azt vedd
Szia!Én csak úgy bejárogatok minden topicba de én spec ültem mind a négy gépen szal leírom az én véleményem hátha érdekel (nem mentem velük csak ültem rajtuk álló helyzetben )
gixi1000:nekem kényelmetlen volt
cbr 1000rr:kényelmes olyan húde minden a helyen eltudnám képzelni magam alatt tudom hogy 170lóerő de nem éreztem hogy félnem kéne tőle (pedig nekem aztán kéne )
r1:hát nekem TZRem van.az R1 nekem olyan überkirályhazaérkeztem érzem hogy félek hogy nem merném beindítani éreztem hogy ez biza 180paci körül van és ez egy álladék de úgy nem tudom jóleső félelem volt
busa:hát őszintén szólva erre voltam a legkiváncsibb a legendás bua ami 3kiló felett repeszt széria gépként.sok legenda sok történet és a sok forumos hozzászólás.igazából mikor ráültem eszembe jutot a sok vidi hogy gyorsul meg hasonlók,úgy éreztem kicsi vagyko és nem érek el rajta mindent,pedig nálam alacsonyabb ember is busázik szal sztem valami pszihés cucc lehetett lenéztem az oldalára "de k. nagy ez! "nem tudtam elképzelni Zmenyus hogy regulázza meg a ringen ezta gépet.igazából nekem "csak" egy TZRem van ezé sokan beszólnak (nem ebből a topicból) hogy minek írogatok meg minden...igazából jogosan.szal nekem az r1 jött be a legjobban bár lehet hülyének fogsz tartani én 250kmet lehúztam tüzérkével (speed ugye) semmi bajom nem volt se hát se csukló fájás szal nekem bejön ez a speedes jelleg.Apumnak marhára nem szal sztem ülj fől mindegyikre és dönts úgy amúgysok sikert a választáshoz
Milka!Kérdeznék tőled meg a csapattol is ha megengeditek?Most szeretnék motort cserélni és nem tudom eldönteni hogy milyenre!Több is van ami tetszene:Busa,Gixer1000,Yzf R1 meg a cbr1000rr.A csapatban biztos vannak akik jól ismerik ezeket a típusokat ezért gondoltam hogy ha írnátok néhányan talán könnyebben menne a döntés!Előre is köszi nektek!
Holnap aztán a NAGYON jó kedveteket hozzátok!