Felső munkahenger meg abban pár dolgot cseréltek.De már álló helyzetben érezhetően jobb lett nem az a puha szar.Menet közben még nem teszteltem mert az idő nem olyan jó .De szerintem sokkal jobb lesz
Sziasztok,
Eladó üléspúp Gen1 Busához. K7-esről származik, nagyjából sose volt rajta. Tárolási karcok láthatóak rajta. 10e-ért megválnék tőle. 😀
Nálam csak a port fogja. 🙂
Szia.Az s22 nekem 7000-8000 km-t megy el de tényleg csukló függő.Van olyan ismerősöm akinek 4000 km alatt elfogyott a közepe.
Előtte próbáltam több gumit de három éve már csak s21 vagy s22
használok busára mert nagyon bejött mind kanyarba mind autópályán.Talán az s21 nek mélyebb a profilmélysége újkoràban.
Pontosítok, hogy érthető legyen. 2021 ben írtam mailt. Majd a kérdésemre nem kaptam rendes választ, ezt egyik posztodnál nehezményeztem, ez után letiltottál… volt ezen kívül más munka is vason, mint írtam megcsinálták, jó lett…
Az országban elsőként a barátom hayabusáján elvégezték az első fék visszahívási kampányon keresztül a teljes javítást.
Amit cseréltek:
Főfékhenger öntvény
Fékdugattyú+karmantyúk
Tömítések
Légtelenítő csavar
Fékkar forgócsap+anya
Az alkatrészek cseréje után, az első fékből eltűnt a kis jellemző tompaság, érezhetően egy ujjal adagolható és a nyomáspont finobabb lett. A Brembo stylema nyergek érzésre sokkal erősebben fognak.
Most lett olyan a fék, ami egy Hayabusához méltó.
Jó a reklám csak az a baj, hogy árajánlat és segítség helyett letiltottál! Semmire nem kaptam épkézláb választ. Így elvégezte más motorszerelő a feladatot…
Igen én is sajnálom. Minden motorost várnak haza.
Nejem sincs oda ezért a hobbimért, de nem tudom szögre akasztani a bukót.
Amíg a lábam áttudom emelni az ülés felett...
Kinek csinàltàk meg itt már a fék visszahívási kampányt?
Eladó üléspúp Gen1 Busához. K7-esről származik, nagyjából sose volt rajta. Tárolási karcok láthatóak rajta. 10e-ért megválnék tőle. 😀
Nálam csak a port fogja. 🙂
Előtte próbáltam több gumit de három éve már csak s21 vagy s22
használok busára mert nagyon bejött mind kanyarba mind autópályán.Talán az s21 nek mélyebb a profilmélysége újkoràban.
Amit cseréltek:
Főfékhenger öntvény
Fékdugattyú+karmantyúk
Tömítések
Légtelenítő csavar
Fékkar forgócsap+anya
Az alkatrészek cseréje után, az első fékből eltűnt a kis jellemző tompaság, érezhetően egy ujjal adagolható és a nyomáspont finobabb lett. A Brembo stylema nyergek érzésre sokkal erősebben fognak.
Most lett olyan a fék, ami egy Hayabusához méltó.
Ma /tegnap is átadtam szomszédnak 3 motort inkább, oda küldtem egyenest a jövendő ügyfeleket, mert annyi munkám van. E-mailben meg bárki elér. 🤤
Nejem sincs oda ezért a hobbimért, de nem tudom szögre akasztani a bukót.
Amíg a lábam áttudom emelni az ülés felett...