A csatlakozó nem hibás az előző fesszabályzo hibánál javítva lett. Nem tudom van e hatása de nagyon bánom, hogy voltam felvonuláson. Tavaj is először ott durrant el a fesszabályzo. Ott ugye folyamatosan megy a hűtő ventillátor. Lehet hogy a túl nagy áram felvétel miatt történt. Lenne haszna a fesszabályzo hűtő ventillátor beépítésnek. Tudom plusz fogyasztó. Köszi.
Szia,
persze, el kell vinni jó szerelőhöz.
Ez nem ilyen egyszerű. Mi lesz a baja a szabályzónak? Milyen fajta lett rárakva? Kávelköteg át lett mérve? Stb...
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Már a harmadik fesszabályzo megy tönkre a motoron. Generátor újra tekercselve akku új. Tudtok tanácsot adni?
Előre is köszönöm!
Néztem ott is, igen. Csak ezen nem adnak ki gy.számokat.
A www.suzukiersatzteile.com-on viszont igen. Azokat beütöttem Unix programba, onnan is rendelhető.
De Sz. Feritől kapok pár darabot, úgyhogy egyelőre nem rendelek.
Hello! Programajánló: május 25-26. án hétvégén megint lesz Horváth o.(Osijek) kb 270 km BP-től gyorsulási verseny! Van szuperD 600 és szuper D1000 kategória is! 2 nap- 2 verseny!!!!Menjünk,lepjük meg őket megint
Innen meg is tudod rendelni a gyári csavart ha kell, vagy ha bármi másra szükséged van. Minden alkatrész robbantott ábrán beárazva. https://oem-parts.hu/hu/parts/...
A fekete nem a tiéd amit a hahun hirdetnek 2014-es?
Nem a te hayabusad arulódik 14 e km-rel?
Jön valaki a Márta ba ma?
persze, el kell vinni jó szerelőhöz.
Ez nem ilyen egyszerű. Mi lesz a baja a szabályzónak? Milyen fajta lett rárakva? Kávelköteg át lett mérve? Stb...
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Már a harmadik fesszabályzo megy tönkre a motoron. Generátor újra tekercselve akku új. Tudtok tanácsot adni?
Előre is köszönöm!
Üdv!
https://auto.jofogas.hu/hajdu_bihar/Suzuki_hayabusa_BOS_oval_sportdobok_eladoak___92591443.htm
Keresnék K6-osra sportdobot a gyári helyére, vagy jöhet gyári dob is akinek van elfekvőben, mindegy állapotút..
köszi
A www.suzukiersatzteile.com-on viszont igen. Azokat beütöttem Unix programba, onnan is rendelhető.
De Sz. Feritől kapok pár darabot, úgyhogy egyelőre nem rendelek.